Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sherlock Holmes: The Awakened Remake için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Sherlock Holmes: The Awakened Remake için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
0
169

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Frogwares, yeni duyurulan Sherlock Holmes: The Awakened'in tekrar üretim sürüm için resmi tanıtım fragmanını yayınladı ve bir Kickstarter (bağış) kampanyasını başlattı. Geliştirici oyunun gelişimini tamamlamak için toplamda 70.000 €'luk bir bağış talep ediyor.

Sherlock Holmes: The Awakened'in Remake sürümü, çağdaş grafikleri ve yine inşa edilmiş bir oynanışı oyunculara sunacak. Bu oyunda Sherlock Holmes rolünü üstlenerek, Avrupa ve ABD'deki bir dizi gizemli kaybolma olayını araştıracaksınız. Araştırmalarınız sürerken kendinizi müthiş Cthulhu Mitolojisi'nin merkezinde bulacaksınız. 

Sherlock Holmes: The Awakened, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 

Steam sayfası

Fragman videosu

Similar threads

Geliştirici Frogwares, Sherlock Holmes: The Awakened remake'in Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 2006 yılında yayınlanan Sherlock Holmes The Awakened'in yine imal sürümü bizlere birçok yenilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
  Frogwares, 2006'da yayınlanan oyunun remake versiyonu Sherlock Holmes: The Awakened'ı duyurdu. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.   İlk resmi fragman, gruptan bir görüntü güncellemesi ve oyun mekaniği hakkında daha fazla bilgi, Kickstarter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
  Frogwares, geçtiğimiz günlerde 2006 yılında yayınlanan Sherlock Holmes The Awakened'ın Remake (yeniden yapım) sürümü üzerinde çalıştığını duyurdu. Artık ise bu sürümden birinci ekran manzaralarını paylaştı.   İlk resmi fragman, geliştirici günlüğü ve oyun mekaniği hakkında daha fazla detay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Dünyanın en tanınan dedektifi Sherlock Holmes'un yeni oyunu Sherlock Holmes: Chapter One, çok yakında oyun severlere sunulacak. Gizemli bir öyküye dalmak ve niyet yeteneğini sorgulamak isteyenlere özel olarak gelecek olan Sherlock Holmes: Chapter One'ın birinci oyun içi imgelerinden oluşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Birbirinden güzel Sherlock Holmes macera oyunlarının ve The Sinking City'nin geliştiricisi Frogwares, eski yayıncısı Focus Home'u yayınladığı açık bir mektupla oyunculara ve oyun sektörüne şikayet etti. Kulağa tuhaf geliyor ama olan tam olarak bu. Dedektiflik oyunu yapmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt