Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sherlock Holmes The Awakened Remake’ten İlk Fragman Geldi

Sherlock Holmes The Awakened Remake’ten İlk Fragman Geldi
0
68

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
content_62ecb2a531203_75905.jpg

Geçtiğimiz hafta Frogwares’in sıradaki oyununun, 2006’da çıkış yapan Sherlock Holmes The Awakened’ın yeniden yapımı olduğuna dair bir haberi sizlerle paylaşmıştık. İşte bu oyundan ilk oyun içi görüntüler paylaşıldı:

Kısa bir tanıtım videosu olsa da oyunun karanlık atmosferi hakkında bir fikir verdiğini söyleyebiliriz. Buram buram Cthulhu kokuyor, Lovecraft ilhamını orijinal oyuna göre çok daha fazla hissettirecek gibi görünüyor. Grafik ve oynanışa dair iyileştirmelerin yanında oyunun bu yeniden yapımına bazı yan görevler de eklenecek. Bunun yanında hikâyeyi zenginleştiren, The Awakened’ı genç Sherlock’un hikayesiyle birleştiren, Watson ve Holmes’un arasındaki yakınlığı temellendiren güncelleştirmeler de yapılmış oyunun hikayesinde.

Tanıtım videosunun paylaşılmasıyla birlikte Kickstarter kampanyası da başladı. Henüz çıkış tarihine dair bir bilgi yok, ama fragmanda da gördüğümüz gibi 2023 yılında çıkış yapması hedefleniyor. Savaş şartlarında oyun geliştirmelerin zorluğunu düşününce, çok da yakın bir tarih beklememek lazım tabii.

Similar threads

Frogwares, yeni duyurulan Sherlock Holmes: The Awakened'in tekrar üretim sürüm için resmi tanıtım fragmanını yayınladı ve bir Kickstarter (bağış) kampanyasını başlattı. Geliştirici oyunun gelişimini tamamlamak için toplamda 70.000 €'luk bir bağış talep ediyor.   Sherlock Holmes: The...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Kitapları, dizileri ve filmleriyle oldukça sevdiğimiz Sherlock Holmes video oyunları dünyasına yeni bir oyunla adım atıyor. Gelişmiş grafikleri ve oyun içi dinamiğiyle adından söz ettirecek oyunun ilk fragmanı yayınlandı. Daha önce third person bakış açısıyla oynanacağı duyurulan oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Birbirinden güzel Sherlock Holmes macera oyunlarının ve The Sinking City'nin geliştiricisi Frogwares, eski yayıncısı Focus Home'u yayınladığı açık bir mektupla oyunculara ve oyun sektörüne şikayet etti. Kulağa tuhaf geliyor ama olan tam olarak bu. Dedektiflik oyunu yapmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
  Geliştirici Frogwares, Sherlock Holmes: The Awakened remake'in Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 2006 yılında yayınlanan Sherlock Holmes The Awakened'in yine imal sürümü bizlere birçok yenilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
  Frogwares, geçtiğimiz günlerde 2006 yılında yayınlanan Sherlock Holmes The Awakened'ın Remake (yeniden yapım) sürümü üzerinde çalıştığını duyurdu. Artık ise bu sürümden birinci ekran manzaralarını paylaştı.   İlk resmi fragman, geliştirici günlüğü ve oyun mekaniği hakkında daha fazla detay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,468Konular
981,192Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt