Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Shiba Inu, Saldırıya Uğrayan BitMart’a Destek Tweeti Paylaştı

Shiba Inu, Saldırıya Uğrayan BitMart’a Destek Tweeti Paylaştı
0
113

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
shiba-inu-saldiriya-ugrayan-bitmarta-destek-tweeti-paylasti-5.jpg

Shiba Inu topluluğu, yaşadığı 150 milyon dolarlık hücumun akabinde BitMart’a takviyesini iletti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önde gelen göğüs kripto varlığın resmi Twitter hesabı, geçtiğimiz günlerde taarruza uğradığını duyuran kripto varlık alım satım platformu BitMart’a dayanak tweeti paylaştı. Tweette “Projemizin özü merkeziyetsizlik olsa da, takviyemizi göstermek ve dün meydana gelen saldırıyı telafi etmek için şimdiden çok çalışan @BitMartExchange’deki arkadaşlarımıza biraz sevgi göstermek istiyoruz” sözleri yer aldı.

Daha evvel aktardığımız üzere BitMart, Cumartesi günü en büyük hücumlardan birine maruz kalmış ve Ethereum ve Binance Smart Chain üzerindeki 20’den fazla tokenla birlikte yaklaşık 900 milyar Shiba Inu tokenı çalmayı başarmıştı.

Haberin akabinde BitMart bir güvenlik incelemesi yürütmeye başladı ve çekim süreçlerini süreksiz olarak askıya aldı. Ayrıyeten önde gelen kripto varlık alım satım platformlarından Huobi de olayla bağlantılı süreçlerin dondurulabileceği halinde bir yardım teklifinde bulundu.

Dolandırıcılıklara Karşı Uyardı

Shiba Inu takımı takviye tweetinde ayrıyeten, merkeziyetsiz alım satım platformu ShibaSwap’in potansiyel güvenlik tehditleri karşısında daima olarak incelemeye tabi tutulduğunu, dolandırıcılıklar karşısında topluluğu uyardıklarını ve inançlı aygıtlar ile giriş yapmanın kıymetini vurguladıklarını kaydetti. 

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt