Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ship similator 2008 YARDIM

Ship similator 2008 YARDIM

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ship similator 2008 i 7 parttan olmuş şekilde indirdim msdos ekranında yükledim ama oyun açıldıgında hata veriyor ve kapanıyor yükleyen bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yardım ederlerse sevinirim

Similar threads

Arkadaşlar geçen gün bilgisayarcıdan ship sim 2008 ' i aldım tabi ki oyun çekme oyunu yüklerken hata mesajı alıyorum bunu nasıl çözebilirim bi yardım eder misiniz??? NOT: Arkadaşlar çözümünüzü özel mesaj atarak söylerseniz sewinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
ben cm 2008 in editörünü yükledim ama çalıştıramadım setubu tıklayınca Başka bir konumda zaten yüklendiğinden Getmanagingcom CM 2008 Editör uygulamasını bu konumda başlatamazsınız Diye bi hata veriyor ne yapmalıyım bilen varsa yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
selam arkadaşlar fifa 2008 içinde manager lik oynarken PC hata raporu veriyor ve oyun kapanıyor bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
mrb arkadaşlar FIFA 2008 i indirdim internetten ISO olarakCd yi DeamonTooLs ile mount ediyorumSetupa tıklayınca böyle bi uyarı alıyorum http:img454**************img4548326adszni3 Bu hatayı neden veriyor? Çözümünü bilen varsa lütfen söylesinYardımcı olan herkeze + rep hedyem
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt