Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ship similator 2008 i 7 parttan olmuş şekilde indirdim msdos ekranında yükledim ama oyun açıldıgında hata veriyor ve kapanıyor yükleyen bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yardım ederlerse sevinirim
Arkadaşlar geçen gün bilgisayarcıdan ship sim 2008 ' i aldım tabi ki oyun çekme oyunu yüklerken hata mesajı alıyorum bunu nasıl çözebilirim bi yardım eder misiniz???
NOT: Arkadaşlar çözümünüzü özel mesaj atarak söylerseniz sewinirim
ben cm 2008 in editörünü yükledim ama çalıştıramadım setubu tıklayınca
Başka bir konumda zaten yüklendiğinden Getmanagingcom CM 2008 Editör uygulamasını bu konumda başlatamazsınız
Diye bi hata veriyor ne yapmalıyım bilen varsa yardım lütfen
arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok...
mrb arkadaşlar FIFA 2008 i indirdim internetten ISO olarakCd yi DeamonTooLs ile mount ediyorumSetupa tıklayınca böyle bi uyarı alıyorum
http:img454**************img4548326adszni3
Bu hatayı neden veriyor? Çözümünü bilen varsa lütfen söylesinYardımcı olan herkeze + rep hedyem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.