Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ship Simulator: Maritime S. & R. Kasma Sorunu

Ship Simulator: Maritime S. & R. Kasma Sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba herkese hayırlı forumlarÇalıştığım yerde internet bulunmadığı vakit geçirmek yüklediğim Ship Simulator: Maritime Search and Rescue oyununu açınca oyun kasmaya başlıyor Örnek vermek gerekirse battlefield 4 multiplayerda high ve normal grafik ayarlarında oynarken 50 60 fps alıyorum fakat bu oyunu açınca çılgına dönüyorOyunun sistem gereksinimleri şöyle :

sistem gereksinimleri
Processor: AMD ® Athlon 64 X2, Intel ® Core2Duo veya benzer dual core işlemci min 24 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Shader 30 destekli DirectX 90c uyumlu ekran kartı (min 1 GB VRAM, 15 GB önerilir), AMD CrossFireX desteklenmez, AMD Radeon HD3870NVIDIA GeForce 8800GT veya üzeri (AMD HD5870NVIDIA GeForce GTX470 önerilir)
DirectX: Version 90c
Hard Drive: 2700 MB

yardımlarınızı bekliyorum internete telefon bağlantısı ile girdiğimden dolayı fazla bakamayabilirim

Similar threads

COD BLACK OPS MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Windows Vista ve Windows 7 İşlemci: Intel Pentium 4 32 GHz ya da AMD Athlon 64 3200 + işlemci ya da daha iyisi Bellek: 1 GB RAM Ekran Kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT ya da daha iyisi ATI Radeon 1600XT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
339
Arkadaşlar Kafayı yicem Allah Aşkına biri yardım etsin mesela The Witcher 3 ü ele alalım benim sistem gereksinimlerim bir hayli karşıladığı halde en yüksek ayarlarda kasıyor kasma dediğim gözle görülür bir kasma değil mesela tuşa basıyorum elimi çektikten yarım saniye sonra duruyor adam ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
  Simülasyon oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardan biri olan Farming Simulator 19,  Epic Store'da 30 Ocak tarihinden itibaren 1 hafta boyunca ücretsiz olarak oyunseverler için sunulacak. Sık sık oyuncular için ücretsiz oyun sunan Epic Store, Farming Simulator 19 ile oyunseverleri şaşırttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkada bıraktığımız günlerde Pascal Gilcher isimli bir geliştirici, Ray Tracing teknolojisini DirectX ile entegre bir formda çalıştırabileceğini belirtmişti. Bu duyuru birden fazla oyuncunun ilgisini çekmese de bu defa Digital Foundry, hikayenin üstüne giderek gerçekliğini test etti. Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Ordu oyunlarının, bilhassa 2. Yerküre Savaşı oyunlarının hayranı mısınız? Şayet öyleyse, yakında hoş bir ikram alacaksınız. Medya oyununun sanayisine giriş yapan DeGenerals’ın yeni oyunu Tank Mechanic Simulator'un 20 Şubat'ta piyasaya sürüleceğini açıkladı. Oyun yalnızca PC'ye (Steam) yönelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt