iltasyazilim
FD Üye
merhaba herkese hayırlı forumlarÇalıştığım yerde internet bulunmadığı vakit geçirmek yüklediğim Ship Simulator: Maritime Search and Rescue oyununu açınca oyun kasmaya başlıyor Örnek vermek gerekirse battlefield 4 multiplayerda high ve normal grafik ayarlarında oynarken 50 60 fps alıyorum fakat bu oyunu açınca çılgına dönüyorOyunun sistem gereksinimleri şöyle :
sistem gereksinimleri
Processor: AMD ® Athlon 64 X2, Intel ® Core2Duo veya benzer dual core işlemci min 24 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Shader 30 destekli DirectX 90c uyumlu ekran kartı (min 1 GB VRAM, 15 GB önerilir), AMD CrossFireX desteklenmez, AMD Radeon HD3870NVIDIA GeForce 8800GT veya üzeri (AMD HD5870NVIDIA GeForce GTX470 önerilir)
DirectX: Version 90c
Hard Drive: 2700 MB
yardımlarınızı bekliyorum internete telefon bağlantısı ile girdiğimden dolayı fazla bakamayabilirim
sistem gereksinimleri
Processor: AMD ® Athlon 64 X2, Intel ® Core2Duo veya benzer dual core işlemci min 24 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Shader 30 destekli DirectX 90c uyumlu ekran kartı (min 1 GB VRAM, 15 GB önerilir), AMD CrossFireX desteklenmez, AMD Radeon HD3870NVIDIA GeForce 8800GT veya üzeri (AMD HD5870NVIDIA GeForce GTX470 önerilir)
DirectX: Version 90c
Hard Drive: 2700 MB
yardımlarınızı bekliyorum internete telefon bağlantısı ile girdiğimden dolayı fazla bakamayabilirim