Show Tv Müthiş Yüzyıl Dizisinden Hazal Kaya Düzeltmesi! muhteşem yüzyıl hazal kaya hazal kaya muhteşem asır harikulade yüzyıl, hazal kaya oynamayacak, twitterzede hazal, hazal müthiş yüzyılda değil, yalan haber, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1549277506 1549277506 showtvmuhtesemyuzyildizisindenhazalkayaduzeltmesi5c58194684e7ashowtvmuhtesemyuzyildizisindenhazalkayaduzeltmesi5c58194684e7ashowtvmuhtesemyuzyildizisindenhazalkayaduzeltmesi5c58194684e7a Sevgili melekler, Daha önce söylentisi meydana çıkan Hazal Kay'nın Harikulade Asır dizisinde davetli oyuncu olarak yer alacağı haberleri yalan yanlış çıktıHaberi tıpkı yayınlıyorum ''Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi ''Adını Feriha Koydum''un başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın bazı yayınlama organlarında meydana çıkan ve gerçeği yansıtmayan haberleri kamuoyunu ve izleyicilerini hatalı bilgilendirmektedir Çıkan bahse konu haberde;Hazal Kaya'nın ''Mükemmel Yüzyıl'' isimli dizide davetli oyuncu olarak yer alacağı, Mahidevran Sultan'ın Arnavutluk Sarayı'ndan gelecek kız kardeşi Lebriz Sultan'ı 2 birim boyunca canlandıracağı bilgisine yer verilmiştir Gerçeği yansıtmayan bu bilginin, Hazal Kaya namına çözülmüş sahte Twitter hesabı kullanılarak ortaya atıldığı belirlenmiştir Bu stil kulaktan dolma bilgiler, Show TV ve bahse konu dizilerin üretim şirketleri tarafından ilk ağızdan yayınlanmadığı sürece gerçeği yansıtmayacaktır Zorunlu düzeltmeyi sorumluluk sahibi yayıncılık ilkeniz gereği yapmanızı rica eder hassasiyetiniz için teşekkür ederiz showtv''