Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şia Caferilik Hakkında

Şia Caferilik Hakkında

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Zorunlumu yum
size uymaya zorunluyum ha
siz bize uyun
gunde siz 20 rekat sünnet namazı kılarken biz 34 kılıyoruz
Hz Ali Hasan ve Hüseyn i yad ediyoruz anıyoruz
Onlar benim canımdandır benim kanımdandır diyor İki cihan güneşi
neden aldırmıyorsunuz neden Muaviyeyi Yezidi lanetlemiyorsunuz
Size 2 önemli şey bırakıyorum dedi Peygamber
biri Kuran biri Ehlibeytimdir dedi

Similar threads

YEZİDİLİK Yezidilerin Kimliği Karma bir dinin mensubu olan Yezidi'lerin Arap, Kürt ve Asur kökenli oldukları ileri sürülmektedir Çeşitli kültürlerin birbirlerine karıştığı Ortadoğu'da ulusal kimlikleri olmayan İran'daki Bahailer, Lübnan'daki Dürziler ve Maruniler gibi Yezidiler de dini bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
YEZİDİLİK Yezidilerin Kimliği Karma bir dinin mensubu olan Yezidi'lerin Arap, Kürt ve Asur kökenli oldukları ileri sürülmektedir. Çeşitli kültürlerin birbirlerine karıştığı Ortadoğu'da ulusal kimlikleri olmayan İran'daki Bahailer, Lübnan'daki Dürziler ve Maruniler gibi Yezidiler de dini bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
1K
Cemaatle namaz Sual: Teheccüd namazı kılıyorum Fakat sabah namazına camiye gelemiyorum Bir mahzuru var mıdır? CEVAP Hazreti Ömer, sabah namazında, camide Süleyman isimli bir genci göremeyince, nerede olduğunu sordu Dediler ki: (O, gece pek uyumaz Teheccüd ve benzeri nafile ibadetle meşgul olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Sual: 1 Müziğin haram olduğunu söylüyorsunuz Hangi âyete dayanarak, deliliniz nedir? CEVAP Dinimizde delil sadece âyet mi? Bu dinin Peygamberi yok mu? Hadisi şerifler delil olmaz mı? Resulullah efendimiz müziğin haram olduğunu bildirmiştir 2 Hud suresinin onuncu âyeti, Kur’anda her şeyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
1016 De ki: “Eğer ALLAH dileseydi, ben size onu okumazdım, ALLAH da size onu bildirmezdi Ben sizin aranızda bundan (Kur’an’ın inişinden) önce (kırk yıllık) bir ömür yaşadım Hiç düşünmüyor musunuz? 1151 “Ey kavmim! Ben buna karşı sizden bir ücret istemiyorum Benim ücretim, ancak beni yaratana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,506Konular
982,996Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt