Sibel Can Ağladım Olmadı şarkısının sözleri Sibel Can Ağladım Olmadı sözü Sibel Can Ağladım Olmadı şarkısının sözleri Sesini ve kendisini beğendiğim nadir şarkıcıların aralarında bulunan Sibel Can'ın ağladım Olmadı adlı şarkısının sözlerini sizlerle bu yazımızda paylaşmak istiyorum Melek'lerimsibelcanagladimolmadisarkisininsozleri5c57ac645fd1balt 1549249632 1549249632 sibelcanagladimolmadisarkisininsozleri5c57ac6494c79sibelcanagladimolmadisarkisininsozleri5c57ac6494c79sibelcanagladimolmadisarkisininsozleri5c57ac6494c79 O Kadar bir sevdaya kapıldı gönlüm Ağladım olmadı sustum olmadı Ne sabır bıraktı ne de sabır Selamı sabahı kestim olmadı Dostlarım dediler gel unut diye Bu aşkı kalbinde sen uyut diye Seninki bir düş bir umut diye Falcılar söyledi inanamadım Ağladım olmadı inledim olmadı Gülmedi güldürmedi bilmedi sevdiğimi Yalvardım olmadı sızladım olmadı Sevmedi sevdirmedi tüketti yüreğimi Bir gün bu sevdanın biteceğini Düşünmeye bile dayanamadım Sonunda terk edip gideceğini Bu dek zamanda anlayamadım Dostlarım dediler gel unut diye Bu aşkı kalbinde sen uyut diye Seninki bir düş bir umut diye Falcılar söyledi inanamadım Ağladım olmadı inledim olmadı Gülmedi güldürmedi bilmedi sevdiğimi Yalvardım olmadı sızladım olmadı Sevmedi sevdirmedi tüketti yüreğimi