Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can Beyaz Sayfa Şarkı Sozu

Sibel Can Beyaz Sayfa Şarkı Sozu
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sibel Can Beyaz Sayfa şarkısının sozleri, Sibel Can Beyaz Sayfa Sozleri, Beyaz Sayfa Sibel Can

Tanrım bunu saymıyorum affet

Bir hayat yetmiyor oğrenmeye

Ne cabuk gecmiş seneler hayret

Ben daha yeni başladım buyumeye

Aklım gelmedi hala başıma

Bunu deneme diye farzet

Cok harcadım cok ziyan ettim

Genctim guzeldim cahildim

Sandım ki bu bahcede kış yok

Derken hakikatle uyandım

Goz acıp kapayıncaya gul solmuş

Bulbuller figanda

Donmuş duvarda fotoğraflar

Bir varmış bir yokmuş

Tanrım bunu borcuma say da

Bir şans daha yaz koyma kayda

Haksız cok hesap kitap var ya

Toplamalı once koyup alt alta

Sonra başlamalı yeniden

Acmalı bir beyaz sayfa

Similar threads

Sibel Can Sebep şarkısının sozleri, Sibel Can sebep sozleri, Sebip şarkısının sozleri Sibel Can, Sibel Can 2019 Sebep sozleri Sebep Cok Değil Daha Dune Kadar Mutluyuz Sanıyordum Ne Hazindir ki En Azından Ben Bunu Boyle Biliyordum Sebep Neden Ağlıyosun Sebep Neden Susuyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sibel Can Soner Sarıkabadayı Son Vapur Şarkısı Sibel Can Soner Sarıkabadayı Son Vapur Şarkısının Sozleri Sibel Can Geri Donersen Don Ben Burdayım Karşıdan Karşıya Son Vapurdayım Yerim Belli, Yurdum Belli Biraz Gururda Biraz Mağrurdayım Soner Sarıkabadayı Geri Donersen Don Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sibel Can Bize Uzuldum Sozleri, Bize Uzuldum Şarkısının sozleri, Sibel Can şarkı sozleri Bize Uzuldum Anladım şimdi dunyanın rengi Sensiz soluk sensiz donuk Donmuyor sanki Bir derdim varken İkincisi cok Cozum belli aslında Oda sende yok Aman aman zaman dedikleri yalan Gezdim sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
Sibel Can Unuttu Unuttu Şarkı Sozleri Unuttu Unuttu Şarkı Sozu Sibel Can Ne Oldu Ah Ne Oldu Yureğime Hasret Doğdu AYrılınca Susuz Kaldı Aşk Ciceğim Evde Soldu Eşim Dostum Dilsiz Oldu Kara Haber Beni Oldu Soyleseler inanmazdım Ne Aradı Nede Sordu Unuttu Unuttu Unuttu Yanımdayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sibel Can Şarkı sozleri Suistimal, Suistimal Şarkısı sozleri, Sibel Can Suistimal sozleri Sozun bittiği yer mi bu Değilse sabredelim Buda yeni kanun mu? Okuyup hazmedelim Telaşlı halinden kurt duştu aklıma Garanti başka bir el dolaştı saclarında Ahh bal gibi anladım Ah hep zayıf anımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt