Sibel Can Boşanamadı para ve çocuk isminin benzer yerde anılması kötü bişey bana göre 1548645828 1548645828 sibelcanbosanamadi5c4e75c936237sibelcanbosanamadi5c4e75c936237 sibelcanbosanamadi5c4e75c936237 Sulhi Aksüt İstiyorsa kendisine 250 bin dolar vereyim ama oğlum Dikte’i benden istemesin, dedi Sibel Can ve eşi Sulhi Aksüt dün de boşanamadı Duruşma öncesi meşhur şarkıcının avukatıyla görüşen Aksüt “Sibel kasadan 200 bin dolar alındı yalanını ortaya attı Ben ona 250 bin dolar vereyim ama benden çocuğumun velayetini istemesin dedi Sibel Can'ın 10 yıllık eşi Sulhi Aksüt'e açtığı boşanma davasında dün de sonuca ulaşılamadı Anlaşma konusunun geçen günkü duruşmadan önce Sulhi Aksüt ve Sibel Can'ın avukatı Kezban Hatemi arasında telefonla görüşüldüğü ortaya çıktı Aksüt'ün bu telefon görüşmesinde Hatemi'ye “Sibel, benim kasadan 200 bin dolar aldığım yalanını ortaya attı İstiyorsa kendisine 250 bin dolar vereyim fakat oğlum Emir'i benden istemesin, katiyen vermem dediği öğrenildi Bu görüşme netice vermeyince tarafların avukatları bu defa de dün Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesi'nde görülen davada aleyhinde karşıya geldi Sibel Can avukatı yoluyla mahkemede şöyle bir talepte bulundu: “Çocuklarıma ben bakıyordum, tüm masraflarını ben karşılıyordum Icabında onlara yaptığım tüm harcamaların dokümanını da mahkemeye verebilirim Sulhi Bey'in hesabına da para gönderdim Onun İngiltere'deki banka hesaplarına kadar incelenmesini istiyorum Bunun yanı sıra telefon kayıtlarının da incelenmesini istek ediyorum Duruşma, Sibel Can'ın bu taleplerinin önümüzdeki duruşmada kanıt olarak gösterilip gösterilmemesine karar verecek Sulhi Aksüt'ün avukatı Mehmet Tural'ın ise geçen günkü duruşmada Emir'in velayetinin kendilerine verilmesini seve seve “Sibel Can ressam olarak sıkça yurt dışına çıkıyor, onun dıştan programlara çıkıyor, çocuklarıyla ilgilenmeye zamanı müsait yok Müvekkilim Dikte'in iyi bir ortamda yetişmesini istiyor Keza müvekkilim muhafazakar bir çevreden gelmesine rağmen olmadık saldırılara ve vefasızlıklara maruz kalmıştır dediği öğrenildi Mahkeme Can'ın sunduğu kanıt listesine karşısında beyanda bulunmak ve aleyhinde delil söylemek için 14 Ekim'e ertelendi “Sulhi kasanın kilidini şoförünün yanında açtı Sİbel Can mahkemeye verdiği dilekçede Sulhi Aksüt'ün içinde 200 bin dolar olan kasayı boşalttığını ima etmişti Önümüzdeki duruşmada kasa olayının da gündeme geleceği iddia edildi Can'ın dava dilekçesinde “Sulhi kasayı boşaltırken buna şoförü Hayrettin de şahit oldu, kasanın kilidi onun yanına açıldı dediği ve şoföründe dinlenmesini istek ettiği öğrenildi