Sibel Can Anlayışlı Olmak Iyi Anlamak İçimde bi kıpırtı var hayrola! Hop oturup hop kalkıyor gönül okuyor canıma Ne desem manâsız sığmıyor ama ele avuca Diyor oysa;leyla kavuştu mecnununa Oooooff ooff Gafil avladı bu kez kahbe kader Bi yolunu bulup oyuna getirdi yeniden Tuzaklarına düşürdü beni kasıtlı olarak Oooooff ooff Her halinden apacık kesin o da Yere bakan kalp yakanlardan ateşten gömlek Yine başımda kavak yelleri Bacayı sardi yarin alevleri Dili yansada gönül aldırmıyor Ama kavramak çakmak o gözleri Bütün on iki den vurdu kalbimi Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor Bakışı gülüşü pek güzel Ağzından bal akıyor Onsuz yaşam anlamsız Can katıyor canıma İçimde kelebekler uçuşuyor Yol aldım aşıklar diyarına Oooooff ooff Gafil avladı bu kez kahbe felek Bi yolunu bulup oyuna getirdi yeniden Tuzaklarına düşürdü beni mahsus Oooooff ooff Her halinden apacik belirlenmiş o da Yere bakan yürek yakanlardan ateşten gömlek Yine başımda kavak yelleri Bacayı sardı yarin alevleri Dili yansada gönül aldırmıyor Ama kavramak anlayışlı olmak o gözleri Tam on iki den vurdu kalbimi Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor