Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sibel Can Çok Hoppasın Şarkı Sözleri burada

Sibel Can Çok Hoppasın Şarkı Sözleri burada
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sibel Can Fazla Hoppasın Şarkı Sözleri burada Sibel Can Çok Hoppasın Şarkı Sözleri Sibel Can Çok Hoppasın Şarkısının Sözleri Hemen Şimdi sizlere albümleri arasında yer alan Mustafa Sandal Organik albümünde yer alan şarkıları sunmuştuk Hemen ise Meşk adını verdiği albümü alkış ve galibiyet toplayan Sibel Can Fazla Hoppasın şarkı sözleri paylaşımında bulunuyoruz Melek'ler 1549247747 1549247747 sibelcancokhoppasinsarkisozleriburada5c57a50714cd0sibelcancokhoppasinsarkisozleriburada5c57a50714cd0sibelcancokhoppasinsarkisozleriburada5c57a50714cd0 Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Neler Söylediler Odan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha Dediler Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Söylediler Ondan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha Dediler Fazla Hoppasın Sen Sevgilim Seni Nasıl Seveyim Yaptıkların Bini Aşmış Ben Nereden Bileyim Çok Hoppasın Sen Sevgilim Seni Nasıl Seveyim Yaptıkların Bini Aşmış Ben Nereden Bileyim Bundan Böyle Senin Sevgilin Olamam iki Evren Bir Araya Gelse Kalbim Severmiydi Hiç Seni Böyle Olduğunu Bilse Çok Hoppasın Sen Sevgilim Seni Nasıl Seveyim Yaptıkların Bini Aşmış Ben Nereden Bileyima  

858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt