Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sibel Can Cok Hoppasın Şarkı Sozleri

Sibel Can Cok Hoppasın Şarkı Sozleri
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sibel Can Cok Hoppasın Şarkı Sozu

Cok Hoppasın Şarkı Sozleri

Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Neler Soylediler
Odan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha Dediler
Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Soylediler
Ondan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha Dediler
Cok Hoppasın Sen Sevgilim Seni Nasıl Seveyim
Yaptıkların Bini Aşmış Ben Nereden Bileyim

Artık Senin Sevgilin Olamam iki Cihan Bir Araya Gelse
Kalbim Severmiydi Hic Seni Boyle Olduğunu Bilse

Similar threads

Sibel Can Cok Hoppasın Şarkı Sozleri Sibel Can Cok Hoppasın Şarkısının Sozleri Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Neler Soylediler Odan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha Dediler Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Soylediler Ondan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cok Hoppasın Şarkı Sozleri Sibel Can Cok Hoppasın Şarkı Sozleri Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Neler Soylediler Odan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha Dediler Eşe Dosta Senden Haber Sordum Bana Neler Soylediler Ondan Kimselere Yar Olmaz Aman Sakın Ha Dediler Cok Hoppasın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Sibel Can Fazla Hoppasın Şarkı Sözleri burada Sibel Can Çok Hoppasın Şarkı Sözleri Sibel Can Çok Hoppasın Şarkısının Sözleri Hemen Şimdi sizlere albümleri arasında yer alan Mustafa Sandal Organik albümünde yer alan şarkıları sunmuştuk Hemen ise Meşk adını verdiği albümü alkış ve galibiyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Yasemin Yıldız Yıldızlara Sordum Seni Şarkı Sozleri Her gece duşundumm seni sabaha kadar Olene dek seveceğim mahşere kadar Guneş gibi yaktın beni kalbime girdin her zaman icimdesin sen aşkım sevgilim Yıldızlara sordum seni sevgilim nerde Dediler ki yar aşkından donmuş deliye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt