sibel candan dehşet eden baba 1548610107 1548610107 sibelcandannefretedenbaba5c4dea3f42924sibelcandannefretedenbaba5c4dea3f42924 http:wwwinternethabercomimagesnews42305 Sibel Can'dan korku eden baba! O baba, Oğlumu öldürüyordu, onu uçuruma sürükledidiye haykırış etti ve onu ömrünün ardına kadar bakmak istemediğini söyledi Artist Selçuk Ural katıldığı Orada neler oluyorprogramında ilginç itiraflarda bulundu Ural, eksi gelini Sibel Can için şok sözler sarf etti Önceden Sibel Can'la evli oğlu Hakan Ural için Uçuruma sürüklendi Ölümden döndüdedi ve Sibel Can'ı hayatının ardına kadar görmek istemediğini belirtti Ural şunları söyledi: SİBEL CAN OĞLUMU UÇURUMA SÜRÜKLEDİ En fena şeyleri oğlum Hakan Ural yaşadı Verilmiş sadakam varmış oysa Allah ölüme dürüst sürüklenen yavrumu bana bağışladı Hakan’ı uçuruma sürükleyen durum, Sibel Can’ la evlenmesiyle başladı Bu nikâha güçlü olarak aleyhinde çıktım Evliliklerinin ilk yılında boşanmaları için Hakan’a yalvardım ’Oğlum, boşan normal bir kadınla yuva kur’’ dedim Oğlum beni dinlemedi Sonra başına gelmedik kalmadıBABA BENİ KURTARDİYE YALVARIYORDU Yavrum ‘Dingin Depresif’ denilen korkunç bir hastalığa yakalandı Günde bir avuç hap içiyor, geceleri uyumuyor, yemek yemiyor, kesintisiz ağlıyor ve ‘baba beni kurtar’ diye yalvarıyordu Elleri, ayakları ve sırtı yara içindeydi Yatağa yatamıyordu 3 gün boyunca bir sandalyenin üstünde ellerini tutarak ‘ Oğlum, bu fena günler geçecek elimi sıkı tut, hayata tutun’ diye yalvardım Allaha da oğlumu bu fena evlilikten kurtar diye yalvardım OĞLUM İHANETİ, KULLANILMAYI FARK ETTI Oğlum Hakan; ‘Baba, sırat köprüsünden geçiyorum Yardım et’ diye ağlıyordu O günleri hiç unutamıyorum Oğlum bu evlilikte, ihaneti de, sevilmemeyi de, kullanıldığını da fark etti Ölümden döndü ama Allaha şükür oysa şu anda fazla mutlu Onu deliler gibi seven iyi aile terbiyesi almış olağan üstü bir eşi var SİBEL CAN'I HAYATIMIN ARDINA KADAR BAKMAK İSTEMİYORUM Ezgi iki sene baştan başa, Hakanla bir eve kapandı onu bütün yaralarından kurtardı Ona hemşirelik yaptı Hakan, Ezgi ile yeniden doğdu Keşke Sibel Can ile değil de Ezgi ile birincil evliliğini yapmış olsaydı Evet, torunlarımın annesi fakat Sibel Can’ı görmüyorum ve hayatımın sonuna kadarda görmek istemiyorum