Sibel Can: Kuru gürültüye pabuç bırakmam 1548616407 1548616407 sibelcankurugurultuyepabucbirakmam5c4e02dc94264sibelcankurugurultuyepabucbirakmam5c4e02dc94264 http:imgsabahcomtr20081021gnyim1AE00ACE1F5B1A438364C919r Sibel Can, eski kayınpederi Selçuk Ural'ı mahkemeye vermesinin ardından kendi internet sitesinde hakkında yazılar yazan Sacit Aslan için de kabahat duyurusunda bulunacak Sacit Aslan'ın Sibel Can ile ilgili konularda Selçuk Ural'a şahitlik yapmaya hazırımsözlerine tepki gösteren Sibel Can, şunları söyledi: KURU GÜRÜLTÜYE KUNDURA BIRAKMAM Benim dişimle tırnağımla, kimseye gebe kalmadan alın terimle kazandığım ismimin üzerinden kimseye prim yaptırmam Suskunluğum asaletimdendir Fakat laf konusu benim adım ise kuru gürültüye de pabuç bırakacak değilimÜnlü usta, sözlerini şöyle sürdürdü: Ben 14 yaşında çıktığım Maksim Gazinosu'nda çalışmanın sorumluluğunu yıllarca gururla taşıdım Benim hiçbir zaman parada, pulda ya da mirasta gözüm olmadı Ben rahmetli Fahrettin Aslan'ın bana kazandırdığı Sibel Can ismini yıllarca üzerine tek bir kir getirmeden bugünlere taşıdım Bundan daha sonra da taşımaya devam edeceğim Hiç kimseden korkum yok Sacit Aslan'ın internet sitesine önlem kararı koydurarak hakkında haber yapmasını engellemek için avukatına direktifler veren meşhur ressam Hakkımı hukuki yollardan arayacağımdedi ve ekledi: Benim Allah'tan diğer kimseden korkum değil Ben Türkiye'de 7'den 77'ye herkesin sevdiği ve saydığı bir artist, her şeyden önemlisi bir anneyim Beni halkın gözünde ufak düşürmeye çalışan insanlar kendilerini ufak düşürürler Hakkımda hakaret sınırlarını aşan hadsiz yazılara ve davranışlara karşı sessiz kalmayacağım sabah