Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can - Lale Devri

Sibel Can - Lale Devri
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sibel Can Lale Devri Fazla geç kalmışız canım, süre bu zaman yok Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk Böylece sanmışız canım, bundan böyle ölümsüz yok Leyla ile Mecnun gibi, şimdiden masal olmuş aşk Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın Fazla geç kalmışız canım, süre bu vakit yok Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk O Kadar sanmışız canım, bundan böyle sonsuz yok Leyla ile Mecnun gibi, çoktan masal olmuş aşk Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş Lale devri çocuklarıyız biz, zamanımız geçmiş Aşk şarabından kim bilir en son, hangi şanslı içmiş Ben derim utanma övünç et, sevmeyenler utansın Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın Ben derim utanma iftihar et, sevmeyenler utansın Aşksızlığa Mahkûm edildiyse, bu dünya yansın  

858,496Konular
982,344Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt