Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sozu

Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sozu
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sozleri

Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sozu

Seni Gormek ister Her An Gozlerim
Sevdiğini Gormeden Gozu Neyleyim
Dermansız Kalsada Ahh Senin Yanında
Sevdiğini Unutmayan Dizi Neyleyim

Bir Gorseydim Seni Dunya Gozuyle
Perişanım, Caresizim Allahım Dert Bitmiyor
Adını Anıyorum Sonmek Bilmiyorum
Ağlıyorum, Ağlıyorum Sonmek Bilmiyor

Bende Aşktan Boynu Bukuk Biriyim
Kim Bilir Kac Sevdadan Boş Dondu Ellerim
Beklemek Kalbimde Ahhh Bitmeyen Cile
Ne Gelen Var Ne Giden Var Mecnun Gibiyim

Similar threads

Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sozleri Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkısının Sozu Seni Gormek ister Her An Gozlerim Sevdiğini Gormeden Gozu Neyleyim Dermansız Kalsada Ahh Senin Yanında Sevdiğini Unutmayan Dizi Neyleyim Bir Gorseydim Seni Dunya Gozuyle Perişanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkısının Sözleri Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkı Sözleri Sibel Can Ne Gelen Var Ne Giden Şarkısının Sözü Son albümü Meşk ile sevenleriyle buluşan Sibel Can'ın seslendirdiği Ne Gelen Ve Ne Dışarı Giden adlı şarkısının sözleri şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Sibel Can Unuttu Unuttu Şarkı Sozleri Unuttu Unuttu Şarkı Sozu Sibel Can Ne Oldu Ah Ne Oldu Yureğime Hasret Doğdu AYrılınca Susuz Kaldı Aşk Ciceğim Evde Soldu Eşim Dostum Dilsiz Oldu Kara Haber Beni Oldu Soyleseler inanmazdım Ne Aradı Nede Sordu Unuttu Unuttu Unuttu Yanımdayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sibel Can Ne Oldu Sana Şarkı Sozleri Ne Oldu Sana Şarkı Sozu Ne Oldu Sana Ne Oldu Sana inan Yaşanmaz Artık Anla Kimdi Seni Benden Ayırsan Uzaklarda Kiminsin Her Zaman Her Yerde Gozumun Bebeğisin Yıllardır Gonlumun Biricik Dileğisin Benimsin Benimsin Benimsin Hatıra Deyince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Sibel Can Ne Olursun sozleri, Sibel Can Ne olursun şarkısının sozleri, Ne Olursun şarkı sozu Sibel Can sanma kıpırdıyor kalbim kımıldamıyor hatta acıklamıyor aşkı sanma alışmıyor kalbim hatırlamıyor hatta onemsemiyor sende bana bende sana bir gun daha kalmadı ya gidersin ya kalırsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt