Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can - Ölürüm

Sibel Can - Ölürüm
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sibel Can Ölürüm sibel can ölürüm sana batan güneş doğmasada sibel can sana ölürüm batan güneş Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni fazla seviyorum AAahh Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Varsın her an canımda, Ayrıca canda keza kanımda, Varsın her lahza canımda, Ayrıca canda keza kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Ayrıca canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni çok seviyorum AAahh Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm  

858,496Konular
982,396Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt