Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can sevenlerini üzdü! Konserini iptal etti

Sibel Can sevenlerini üzdü! Konserini iptal etti
0
35

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
sibel_can_sevenlerini_uzdu_konserini_iptal_etti_1656922467_2516.jpg

Ünlü sanatçı Sibel Can, önceki gün Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda vereceği konseri sağlık sorunları nedeniyle ertelemek zorunda kaldı. Can ile buluşmayı sabırsızlıkla bekleyen hayranları konserin iptal olduğu haberini duyunca hayal kırıklığına uğradı.

Kanal D ekranlarındaki 'Şarkılar Bizi Söyler' adlı programın Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun ile sunuculuğunu yapan 51 yaşındaki ünlü sanatçı Sibel Can, önceki gün Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserini ertelemek zorunda kaldı. Hayranlarıyla buluşmayı heyecanla bekleyen Can, sosyal medya hesabından konserinin ertelendiğini duyurdu.

1s3Nj_1656922423_1477.jpg
Şarkılar Bizi Söyler

SAĞLIK PROBLEMLERİ NEDENİYLE ERTELEDİ

Günler öncesinden biletlerin tükendiği Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki Sibel Can konseri, ileri bir tarihe ertelendi. Ünlü isim kendi sosyal medya hesabından sebebini şu sözlerle açıkladı:

"Saygıdeğer Dinleyicilerim, yaşadığım sağlık problemi sebebiyle, bugünkü Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştireceğimiz konserimi çok üzülerek ileri bir tarihe ertelemek durumunda kaldığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. En kısa zamanda tüm heyecanımla sizlerle buluşmayı bekliyorum. Sizleri çok seviyorum. "

BQp0W_1656922355_7117.jpg
Sibel Can sağlık problemleri nedeniyle konserini iptal etti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cüneyt Arkın: Azrail beni unuttu ama bir gün hatırlar!

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt