Sibel Can Seyyah Albümü (2011) sibel can 2011 sibel can seyyah bestecisi hançer bestecisi hançer Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan güzel assolist Sibel Canın Seyyah adını verdiği albümünü tanıtıyorum melekler Sibel Can'ın albümünde Sezen Aksu, Nazan Öncel, Sinan Akçıl, Kenan Doğulu, Gülşah Tütüncü ve Volga Tamöz`ün besteleri yer aldı 1549256109 1549256109 sibelcanseyyahalbumu20115c57c5b257462sibelcanseyyahalbumu20115c57c5b257462sibelcanseyyahalbumu20115c57c5b257462 ALBÜMDEKİ PARÇALAR: 1Bize Üzüldüm (sözmüzik: Sinan Akçıl) 2Son Vapur (sözmüzik: Soner Sarıkabadayı) 3Ne Olursun (lafmüzik: Sinan Akçıl) 4Değil Değil (sözmüzik: Sinan Akçıl) 5Beyaz Sayfa (sözmüzik: Sezen Aksu) 6Eloğlu (sözmüzik: Gülşah Tütüncü) 7Yarası Değil mu (sözmüzik: Soner Sarıkabadayı) 8Sebep (sözmüzik: Nazan Öncel) 9Suistimal (lafmüzik: Gülşen) 10Hançer (sözmüzik: Kenan Doğulu) 11Seyyah (laf: Deniz Erten müzik: Volga Tamöz) 12Mucize (söz: Ulaş Ay müzik: Bülent Özdemir) Sibel Can bu yıl çıkartacağı Seyyah adlı yeni albümle bitmiş müzikseverlerle buluşuyor Uzun bir süredir albüm için hazırlanan usta 6 aydır sahnelerde yer almıyor ve ortalarda görünmüyordu Sibel Can’ın önceki albümlerinin Seyyah isimli albümü fazla güvendiğini söyleyen usta “Ruhumun, kalbimin, sesimin, duygularımın en yüksek olduğu bir albüm hazırladım ifadeleri kullandı albüm için Albüm için aylardır stüdyolarda sabahlayan hoş usta Sibel Can; bu albümünde Volga Tamöz, Sinan Akçıl, Seyhan Tütüncü, Nazan Öncel gibi isimlerle çalıştı