Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Can: Titizlik konusunda Safiye ile yarışırım!

Sibel Can: Titizlik konusunda Safiye ile yarışırım!
0
98

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
yONLR_1614062090_0478.jpg

Paklar Apartmanı dizisindeki paklık hastası Safiye ile yarışabileceğini söyleyen Sibel Can, epeyce titiz olduğunu açıkladı.

Şimdilerde Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile 'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile karşımıza çıkacak olan Sibel Can, gündelik hayatında çok fazla tertipli ve titiz bir insan olduğunu söyledi. Ünlü müzikçi Sibel Can,

”İnanılmaz titiz bir beşerim. Titizlik ve düzen konusunda ‘Masumlar Apartmanı’ndaki Safiye karakterini oynayan Ezgi Mola ile yarışırım. Mesela konutta telefonu şarja koyuyorum. Çalıyor, açıyorum, daha bir dakika geçmemiş, geri dönüyorum ki şarj yerinde yok. Çabucak toparlanmış ve dolaba kaldırılmış. Hiçbir şey yerinde durmuyor, meskende asla dağınıklık yok” sözünde bulundu.