Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Kekilli'nin 4 Yıl Önce Bizi Engellediğinden Beri Instagram'da Neler Paylaştığını Merak Ediyor musunuz?

Sibel Kekilli'nin 4 Yıl Önce Bizi Engellediğinden Beri Instagram'da Neler Paylaştığını Merak Ediyor musunuz?
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-2bde9df5b85523ce8a56f96089f9337ff46540a2.jpg

Koskoca 4 yıl geçmiş, vay be! Abla halinden şad lakin...

Sibel Kekilli, bundan yaklaşık 4 yıl evvel, gelen iğrenç taciz iletilerine haklı olarak isyan bayrağını çekmiş ve Instagram'dan Türkiye'yi engellemişti.

"Her şeyden evvel, hepinize hoş dayanağınız için çok teşekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz. Sevginiz için teşekkürler!Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere, hesabımdaki nefret içerikli bildirilere birinci ve son kez vereceğim karşılığım aşağıdadır.

Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli bildirilerinizi daha fazla tolere etmeyeceğim.
Kendinizi Müslüman olarak tanımlayıp diğer insanlara, bilhassa bayanlara, ya da dinlere hürmet duymuyorsunuz. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum!
Defolun gidin!
Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!"

Size daha evvel burada da bahsetmiştik.

Pekala, Sibel Kekilli şu an ne yapıyor? Bizi engelledi ancak neler paylaştı merak ediyor musunuz?

Öncelikle engelledikten çabucak sonra bu fotoğrafı paylaşıp, altına da şunları yazmış: 

"Kısa bir müddetliğine veda etme vakti... O denli görünüyor ki paylaştığım son iki gönderiyle çok hassas bir mevzuya değinmişim. Düzgün yanı şu ki bütün o ikiyüzlüler, maskelerini çıkarıp yakışıksız yüzlerini gösterdiler.Burada her şeyi yeni baştan açıklamaya hiç niyetim yok, lakin her şey tek bir sonuca varıyor: bir bayan ne yapmış yahut yapıyor olursa olsun, bu yalnızca ve yalnızca ONUN hayatı ve ONUN vücududur. Küçük etek giymek, otobüste yalnız başına oturmak, sokak ortasında bira içmek- bunlar onu fizikî yahut ruhsal olarak taciz etme hakkını kimseye vermez.

Bıkmadan usanmadan beni destekleyen bütün hayranlarıma çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum."

Dünyayı gezmiş,

George R. R. Martin ile Şükran Günü'nü kutlamış,

Mükafatlar almış,

Bir mecmuanın kapağı olmuş,

Metallica konserine gitmiş,

Meltem Cumbul,

Peter Dinklage,

Nathalie Emmanuel,

Ve Sophie Turner üzere arkadaşlarıyla buluşmuş,

Ulusal bayramlarımızı Atatürk fotoğraflarıyla kutlamış,

Yeni projelerde rol almış,

Hayranlarıyla bir ortaya gelmiş,

Alman ve Türk olmakla ilgili konuşmuş,

Bu röportaj sonrası siber zorbalığa uğradığı için toplumsal medyaya bir mühlet orta vermiş,

Sinema şenliklerine katılmış,

Game of Thrones'un görkemli final dönemi galasına katılmış,

Game of Thrones set throwbackleri yapmış,

Doğum gününü kutlamış,

Herkes üzere o da maskeli bir fotoğrafını paylaşmış,

Sevgili yapmış,

Cadılar Bayramı'nı kutlamış,

Koronavirüs aşısı olmuş,

Son olarak da Bayanlar Günü'nü küçüklük fotoğrafıyla kutlamış.

Kız olduğum için mutsuzdum. Arkadaş edinmeme müsaade verilmedi, eğlenmeme müsaade verilmedi.Daima nezaret altındaydım. Yalnızca küçük bir kız olduğum için.

Dışarıdaki tüm kızlara ve bayanlara keyifli Bayanlar Günü diliyorum!
Tahminen yalnızca bir gün olsa bile, kız olmanın, bayan olmanın katiyetle uygun olduğunu hatırlamak değerlidir. Seni mutsuz etmelerine yahut olduğun kişi için utanmalarına müsaade verme.

En son Türkçe olarak yazdığı yazı ise şu:

Nazik ve destekleyici tüm iletileriniz için çok teşekkür ederim. .Psişik teröre maruz kalan tek kişi olmadığımı, bilhassa muhakkak bir kültürel geçmişten gelen, fikir ve ömür usulleriyle liberal olan bayanların gaye tahtası haline getirildiğini biliyorum. .
Tüm gücümü ve gücümü onlara gönderiyorum.
Güçlü kalın.

Anlayacağınız epey keyifli ve huzurlu bir hayatı var şu an...

Mahzuru kaldırır mı? Hiç sanmıyoruz!

858,497Konular
981,931Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt