Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sibel Üresin Kimdir,Hayatı

0
183

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Sibel Üresin biyografisi
Sibel Üresin hakkında veri
Çok eşlilik yasal Olsun diyen kadın
Sibel Üresin resimleri

1976 İstanbul doğumlu Sibel Üresin Hayat Koçluğu ve Aile Danışmanlığı konularında milletlerarası sertifikalara sahip ve Tutum Bilimleri dalında Yüksek Lisans mezunu Fatih Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Şile Belediyesi, Bahçelievler Belediyesi, Eyüp Belediyesi, Arnavutköy Belediyesi, Kocaeli Belediyesi, Bursa Güvenlik Müdürlüğü, İSKİ, Sıcak Yuva Vakfı, Mavi Haliç Derneği, İSEGEV Vakfı gibi kurumlarda eğitim ve seminerler veren Sibel Üresin, Hilal TV ’de ‘Burda Yaşam Var ’ isimli bir programı hazırlayıp sunuyor

Sibel Üresin Kimdir,Hayatı *

Similar threads

Sibel Üresin Kimdir,Sibel Üresin Kimdir hakkında bilgi Sibel Üresin Kim,Biyografisi 1976 İstanbul doğumlu Sibel Üresin Yaşam Koçluğu ve Aile Danışmanlığı konularında milletlerarası sertifikalara sahip ve Tutum Bilimleri dalında Yüksek Lisans mezunu Fatih Belediyesi, Ümraniye Belediyesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Sibel Üresin Kimdir Sibel Üresin Kimdir Özetle Son zamanların gündemde olan ismi Sibel Üresin,başlangıçta fazla eşliliği savunan yazıları ile gündeme geldi Kendisi Bir erkeğin dört kadınla evlenebilmesi için Medeni Kanunun değiştirilerek çok eşliliğin yasallaşması gerektiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Sibel Üresin Resimleri Sibel Üresin Kimdir, Resimleri 1976 İstanbul doğumlu Tutum Bilimleri dalında eğitim almıştır Hayat Koçluğu ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini tamamlayarak uluslararası sertifika sahibi olmuştur Fatih Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Sıcak Yuva Vakfı, Mavi Haliç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sibel Uresin Kimdir Sibel Uresin Kimdir Kısaca imagessibeluresinhakkindabilgi5b081d3f11e2c Son zamanların gundemde olan ismi Sibel Uresin,ilk olarak cok eşliliği savunan yazıları ile gundeme geldi Kendisi Bir erkeğin dort kadınla evlenebilmesi icin Medeni Kanunun değiştirilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Sibel Uresin Resimleri Sibel Uresin Kimdir, Resimleri imagessibeluresinfotolari5affe3b15284f imagessibeluresinfotolari5affe3b269497 1976 İstanbul doğumlu Davranış Bilimleri dalında eğitim almıştır Yaşam Kocluğu ve Aile Danışmanlığı eğitimlerini tamamlayarak uluslararası sertifika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,506Konular
983,003Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt