iltasyazilim
FD Üye
Sıcak Helva Çok Pratik Tarifi İçin Malzemeler
*Her 1 kap için 1 parmak kalınlığında havuç rendesi
*Kabın kalanını dolduracak kadar tahin helvası
*Tarçın
*Pekmez
*Fındık ya da ceviz
Sıcak Helva Çok Pratik Tarifi Yapılışı Borcam ya da güveç kabına öncelikle rendelediğiniz havuçları zemine yayarak 1 parmak kalınlığında yerleştirin Üzerine yarım çay kaşığı tarçını gezdirin En üste helvayı kabı dolduracak kadar ilave edin Kabın üstünü alüminyum folyo ile kapatarak 180 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarana kadar (yaklaşık 2025 dakika) pişirin Üzerini pekmez ya da çikolata sosu; ceviz ya da fındık ile süsleyip sıcak olarak servis edin Özellikle balık yedikten sonra süper bir tatlı hemde çok pratik Afiyet olsun
*Her 1 kap için 1 parmak kalınlığında havuç rendesi
*Kabın kalanını dolduracak kadar tahin helvası
*Tarçın
*Pekmez
*Fındık ya da ceviz
Sıcak Helva Çok Pratik Tarifi Yapılışı Borcam ya da güveç kabına öncelikle rendelediğiniz havuçları zemine yayarak 1 parmak kalınlığında yerleştirin Üzerine yarım çay kaşığı tarçını gezdirin En üste helvayı kabı dolduracak kadar ilave edin Kabın üstünü alüminyum folyo ile kapatarak 180 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarana kadar (yaklaşık 2025 dakika) pişirin Üzerini pekmez ya da çikolata sosu; ceviz ya da fındık ile süsleyip sıcak olarak servis edin Özellikle balık yedikten sonra süper bir tatlı hemde çok pratik Afiyet olsun