Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SICAKTAN UYUYAMIYORUM NE YAPMALIYIM, SICAK HAVALARDA UYUMAK İÇİN NELER YAPILIR

SICAKTAN UYUYAMIYORUM NE YAPMALIYIM, SICAK HAVALARDA UYUMAK İÇİN NELER YAPILIR
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sıcakların iyice hissettiği sıcak yaz aylarında uyumakta sorunlar yaşıyorsanız Konun devamında sıcaktan korunup daha rahat bir uyku çekme yöntemlerini bulacaksınız
Gerçekten bazı geceler oluyor ki saatlerce yatağın içerisinde bir o yana bir bu yana dönerek uyuma savası veriyorum Gene öyle bir gecenin sorunda bu konuyu araştırmaya karar verdim

Vücut ısısını düşürmek için soğuk içecek; Sıcak havada vücut sıvısı normalden daha çok azalacağı için, bol miktarda içecek tüketilmeli Benim tavsiyem yatağınızın başucuna soğuk bir bardak süt veya cay koymanızdır Soğuk sütü uyumadan önce içmeniz hem sıvı ihtiyacınızı hemde vücut ısısını düzenleyecektir
Duşun serinleme etkisi ile rahat uyku; Günün sonunda dinlenmemiz için rahat uyku şart Gecemizi dinlenerek geçirmemiz için yatmadan önce duş alırsak, serinlememize ve rahat bir uyku çekmemize yardımcı olacaktır
Etkisinden şüpheliyim ama soğuk çorap; bazı kişilerden duyduğuma göre buzdolabında soğutulan çoraplarda uykuya dalmanıza yardim ediyormuş Buradaki mantığı su şekilde kuruyorum, ayaklarımızı soğutarak vücut ısısını dengelemek Denemedim yalanda yok az ilginç geldi lakin kaybedecek ne olabilir ki? Denemekte fayda var
Uyuyacağınız odayı serinletmek; klima veya vantilatör kullanımı hastalanma riskini artırabileceği için tavsiye etmiyorum Odanın kapıları açık kalsın mümkünatı var ise bir pencere yarim açık kalsın bu şekilde içeriye serin ve temiz hava girecektir Temiz oksijende uykumuzu getirme yöntemlerinden biridir

858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt