Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şiddet bazen çok hoştur

Şiddet bazen çok hoştur
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zorlama bazen fazla hoştur 'ŞİDDET BAZEN FAZLA HOŞTUR!' 1548616342 1548616342 siddetbazencokhostur5c4e029aeae1esiddetbazencokhostur5c4e029aeae1e http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertugbaozay21ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg CEZAEVİNDEN ÇIKTIKTAN DAHA SONRA DÖRT ELLE İŞLERİNE SARILAN, UFKUNU YENİLEYEN MEŞHUR MANKEN TUĞBA ÖZAY ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI Yaşadığı ilişkiler yüzünden ara sıra başı derde giren Özay, “Zorlama ara sıra çok hoştur Hani böyle bir tatlı sertlik vardır ya ilişki içersinde, hatta bu cezbedici de olabilir' dedi Peşmerge kızı Zine'yi canlandırdığınız 'Saddam'ın Askerleri' sizin ilk sinema filminiz oldu yok mi? Evet, birincil filmim Bugüne değin diğer projeler ilgili teklifler de geldi lakin kabul etmemiştim Niye? Toyluk ve amatörlükten dolayı reddettim İçinize ne sinmemişti? 'Karışık Pizza' adlı bir filmden öneri aldım lakin kombinezonlu bir sahne yüzünden kabul etmedim Hiç unutmam, 'Zehirli Çiçek' dizisinde Kerem Alışık'la öpüşme sahnesini bir türlü çekememiştik 'Öpüşmem' demiştim Fazla utanmıştım Komikti, Kerem'in boyu bana yetişmediği için altına beşlik takoz koymuşlardı En sonunda kamera sırtımdan beni görüp öpüşürmüşüz hilesiyle o sahneyi çekmişti Yeniden başka bir dizide Karahan Çantay'la birlikte oynadığımız bir sahnede çok zorlanmıştım Yapmam gereken şey, onu öpüp yataktan kalkmak Yok, yapamadım 'Omzuna bir buse kondurup, yataktan kalk' deyince meslek halloldu O dönemdeki erkek arkadaşımla birbirimize girmiştik Kıyamet kopmuştu Fakat acilen Zine olarak tecavüze uğradınız? Oyunculukta sınırları zorluyorum Rolüm içime sindiyse, her şeyi yaparım Ben bugün bir peşmerge kızını canlandırdım, yarın bir fahişeyi de canlandırabilirim veya bir lezbiyeni de oynayabilirim Zine de hayatın içinden reel bir kişilik Film, Kuzey Irak'ta, Saddam döneminde geçiyor Irak'ta köylülere yapılan baskı ve zulüm anlatılıyor Vurgulanan belli başlı tema nedir? Olaylara sebep olan Saddam yok, esas zor Amerika! Bu da günümüzde tanıdık bir reel zaten Amerika 'terör' diyor fakat en büyük terörü Irak'ta kendi yapıyor Ben halkların kardeşliğine inanıyorum Bu rolü kabul ederek hatalı anlaşılabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Her ne değin biz barışma ve kardeşlik mesajı veriyor desek de, bu işin içinde yer almam bambaşka anlaşılabilirdi açık konuşmak gerekirse Bu beni kaygılandırdı 'Acaba bir propaganda mı yapılıyor?' denilebilir Eğer fesatsanız, yüreğiniz kötüyse zaten her şeyi kötüye çekersiniz Bu, niyetle ilgili bir şey Babama sordum, 'Kabul etmelisin' dedi Sinemacılar ve başka oyuncularla da bu konuyu görüştüm, onlar da keza fikirdi Medyada sevgililerinizden dayak yediğinize dair birekip haberler çıktı Sizin gibi bir kadın nasıl tokat yer ya da yediği tokata nasıl karşılık vermez, aklım almıyor? Herkes bana bunu soruyor Ben hayatı fazla seven biriyim Bize bir kere yaşama şansı veriliyor Karşımdaki insan kim olursa olsun önce dostluğa inancım var Bazen şiddet fazla hoştur ama kalkıp da pata küte dayak atmak yok Böyle bir tatlı sertlik vardır ya ilişkide Hatta bu çok cezbedici ve kışkırtma edici de olabilir Nasıl yani bir tokat gibi mi? Değil, tokat yok Ortalık ayağa kalkmasın acilen Şiddete karşıyım ama tatlı sert erkek iyidir Dünyadaki her bayan yeri geldiği vakit maço olan adamı ister Hele bir çoğu tamamen maço istiyor Maço çağrıda bulunmak, yaradana sığınıp kadın dövmek değildir id İlişkilerde yaşanan şiddet sizce alışılagelmiş midir? Bir ilişki içinde güç varsa, bu sürekli ışık halkası geldiyse o ilişkiden hayır gelmez Bugün bir çok kadın ünlü ünsüz, zannediyor musun ancak her şeyleri toz pembe gidiyor? O, 'X' adındaki bayan televizyon televizyon gezip fazla mutlu olduğunu söylüyor, lakin kocası kadını aldatıyor da, dövüyor da, her şeyi yapıyor Benim şanssızlığım şu, cümbür cemaat her şeyi yaşıyor, kimseye bir şey olmuyor, olan bana oldu Adalet etmediğim şeyler yaşadım Bazı şeylerin bedelini çok ağır ödedim Tecavüz sahnesinde ne hissettiniz? O anda ayrıntılarıyla rolüme konsantre oldum Tecavüz sahnesine kendimi kaptırdım Psikolojim bozuldu, gerçekmiş gibi geldi O sahnede çok büyük bir de kaza atlattık Film icabı ben tecavüze uğrarken, annemi canlandıran Ülkü Hanım ölümden döndü Bana tecavüz eden adama vurdu, o da onu ittirdi Yerdeki tahtanın üzerine düşen zavallı kadının kafasına paslı çivi girdi Kanlar içinde kaldı Hemencecik onu kucakladım, dışarı çıkardım Yüreğim ağzıma geldi Fena bir tecrübeydi Elime, filmdeki Kalaşnikof'lu fotoğraflarınız geçince şaşırdım, silah kullanabiliyor musunuz? Tabanca kullanmayı bana babam öğretti Karadenizli bir aileyiz biz 7 yaşından beri silah kullanıyorum Atıcılığı spor olarak görüyorum ve çok seviyorum Çocukluğumda poligonlara falan gider, polislerle atış yapardım Asla bir canlıya alev edemem, etmem Kuş olur, tavşan olur ne olursa olsun Geçenlerde çiftlikteydik, 20 metreden beş şişeyi rahatlıkla vurdum Hedefte hiç ıskalamam 12'den vururum Niye bana bu cins rolleri veriyorlar sanıyorsun? Üzerinizde silah taşır mısınız? Katiyen nakliye taraftarı değilim Ben motosiklet de kullanıyorum 260'yı gördüm sürat olarak Birçok arkadaşım motosiklet sevdasından öldü  

858,496Konular
982,405Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt