Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şifa Niyetine Tavuksuyu Çorbası

Şifa Niyetine Tavuksuyu Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şifa Niyetine Tavuksuyu Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*1 bütün tavuk göğüs eti
*2 litre sıcak su
*1 fincan arpa şehriye
*1 fincan süt
*1 yemek kaşığı un

Şifa Niyetine Tavuksuyu Çorbası Tarifi Yapılışı
Arkadaşlar bugün sizlere çok lezzetli bir tavuk suyu çorbası tarifi vereceğim Hem yapımı basit, hemde lezzetiyle bütün ev halkının tadının damağında kalacağı bir tat Bizde öyle oldu en azından Tabiri caizse ayrıca bir taşla da, iki kuş vurmuş oldum bu tarifle Birazdan bahsedeceğim ne demek istediğimi Gelelim tarifimize
Tavuğumuzu tencereye alıp, üzerinede sıcak suyu ekledikten sonra pişmesi için bırakıyoruz Haşlanan tavukları alıp, bir tarafta didikliyoruz Bu arada tavuk suyunu da tekrar kaynaması için ocağın altını yakıyoruz Kaynayan suya arpa sehriyemizi atıp, bir beş dakika pişmesi için zaman tanıyoruz Ardından didiklediğimiz tavuklarımızı atıp, bir beş dakika kadar da onlarla özleşmesini sağlıyoruz Küçük bir kaseye de unu ile sütü koyup iyice karıştıyoruz Ardından bu karışımı da çorbamıza ekleyip, kıvam almasını sağlıyoruz Sürekli karıştırmayı ihmal etmeyin tabi, çorbamız bir süre özlestikten sonra, oğluşum için de başka bir tencereye (oğluma diye ayırdığım çorbayı da, sayfamda bulabilirsiniz )kendimize yaptığım çorbaya tuz ekleyip, bir iki taşım kaynattıktan sonra ocağın altını kapatıyorum Herkese afiyet bal şeker olsun Deneyecek arkadaşların resim ve yorumlarını bekliyorum Hoşçakalın

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt