Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıfır Acısız Limonata (Garantili Tarif)

Sıfır Acısız Limonata (Garantili Tarif)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sıfır Acısız Limonata (Garantili Tarif) Tarifi İçin Malzemeler

*1 portakal(büyük)küçükse 2 tane
*2 limon
*2, 5 litre su
*1 tatlı kaşığı limon tuzu
*1, 5 su bardağı şeker (Az gelirse 2 su bardağı koyunuz ben 1, 5 koydum)

Sıfır Acısız Limonata (Garantili Tarif) Tarifi Yapılışı Herkese Merhabalar???
Enfes Mis Gibi Limonata Tarifim Var sizlere Sizler ve Çocuklarınız bu tarife bayılacaklar ??
Muhteşem tadı ile ?sıfır acısız asla acı olmayan gönül rahatlığı ile deneyebileceğiniz bi tarif 3 gün buzdolabında kaldığında bile kesinlikle tadında hicbir değişme olmuyor bence vakit kaybetmeden hemen deneyin bu muhteşem limonatayı*??????
1 aşamamız??
Limon ve portakalımızı buzluğa koyalım 1 gün buzlukta kalsın(ben kıştan bol miktarda limon ve portakal atmıştım)
buzluktan limon ve portakalımızı çıkaralım hafif buzu çözülünce dış kabuklarını bi tabağa rendeleyelim(beyaz kısmını rendelemeyin) rendelediğimiz kabukların üstüne yarım bardak şekeri ekleyip 5 dk elimizle iyice şeker eriyene kadar ovuşturalım kabukların rengi birbirine iyice çıksın
Sıra 2 aşamada ??
Portakal ve limonun beyaz kabuk kısmını soyup çöpe atalım üstünde hiç beyaz kabuk kalmasın ki limonatamz acı olmasın
Sıra 3 aşamada ??
Soyduğumuz portakal ve limonumuzu küçük parçalara bölüp rondoya atalım Üstüne kalan 1 bardak şekerimizi ekleyip rondodan çekelim
Sıra 4 aşamada??
Çektiğimiz limon ve portakalımızı bi kaba koyalım üstüne 2 5 litre su ekleyelim ve içine rendeleyip ovdüğümuz kabuklarimizi ve 1 tatlı kaşığı da limon tuzu ekleyip dolapta 1 2 saat dinlendirmeye bırakalım(ara sıra karıştıralım ki hem rengi birbirine iyi geçsin hemde limon tuzumuz erisin)
Vee son aşamamız??
Dolapta beklettiğimiz limonatamızı tülbent veya tel süzgeçten(un eklediğimiz)sürahimize süzelim kalan posasınında iyice suyunu sıkıp atalım
Süper Ötesi Limonatamız Afiyet Olsun ??????

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt