Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sıfır makyaj Burçin Terzioğlu olay oldu!

Sıfır makyaj Burçin Terzioğlu olay oldu!
0
112

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
burcin_terzioglu_3_saatte_3_farkli_kiyafet_degisti_1575616249_9087.jpg

Sıfır makyajsız haliyle objektif önüne çıkan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, magazincilerin sorularını yanıtladı.

Akmerkez'de objektiflere yakalanan oyuncu Burçin Terzioğlu'nun sıfır makyaj hali dikkatleri üzerine çekti. "Beklemeyin, konuşalım. Boş alana yorulmayın" biçiminde samimi davranışlarda bulunan Terzioğlu magazinci arkadaşların sorularına cevap vermeyi ihmal etmedi.

af4ue_1577519029_1516.jpg

Kurşun serisiyle alakalı, "Söylenecek çok bir şey yok. Iyisi, şu an dinleniyorum" formunda karşılık veren Terzioğlu, yeni girişimi hakkında, "Nadasa çekilme üzere bir durumum yok. Dinleniyorum lakin şık bir girişim gelirse acilen başlayabilirim" laflarıyla mülahazalarını söz etti.

x6gqj_1577520269_5451.jpg

BURÇİN TERZİOĞLU 3 FARKLI KIYAFET GİYDİ!

Başrollerini Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun ile paylaştığı, 13 Aralık’ta vizyona girecek ‘Güzelliğin Portresi’ sinemasının tanıtım içtimasına katılan ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, 3 saat süren içtimada 3 farklı kıyafet giymesi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

İŞTE BURÇİN TERZİOĞLU'NUN 3 FARKLI KIYAFETİ;

glS3C_1575616124_2877.png

Terzioğlu,“Her röportaja farklı itina göstermek istedim. Farklı kombinler yaptım” formunda açıklama yaptı.

SAIR HABERLERİ;

Burçin Terzioğlu, yeni vizyon sinemasıyla gündeme ses getirdi. Yetenekli oyuncu ‘Güzelliğin Portresi’ sineması ile ilgili savlı açıklamalarda bulundu. Özgün bir tansiyon sinemada rol alan oyuncu Burçin Terzioğlu,"Özgün hikayesiyle tansiyon çeşidinin en tezli prodüksiyonlarından biri olmaya aday... Seyirciyi birinci andan itibaren içine alacak ve hiçbir şeyin göründüğü üzere olmadığını anlatacak"biçiminde konuştu ve laflarına şunları ekledi:

Is9E3_1574932341_8333.jpg

"Nisan karakterine hayat vermek benim için çok heyecan verici oldu. Usta işi bir direktörlük ve birbirinden yetenekli oyunculuklarla bu sinemada mekan almaktan büyük keyif aldığımı söyleyebilirim" laflarıyla heyecanını lisana getirdi.

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt