Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şifre Sorunu...

Şifre Sorunu...
0
262

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar, Siteye giriş yapıyorum karşıma Wellcome cart curt çıkıyor Ardından Emaile şifre gönderildiğini söylüyor Fakat şifre falan gelmiyor Şifremi unuttum diyorum şifre geliyor Fakat siteye giriş yapıyorum tekrar aynı muhabbet nedir bu? Çözümünü bilen var mı ?

Similar threads

Instagram şifremi unuttum diyorsanız sorununuz için ilk başta telaş duyabilirsiniz fakat sizlere instagram şifre yenileme nasıl yapılır anlatıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olması sayesinde platform şifre unutmalara karşı kolayca gerçekleştirebileceğiniz özellikler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Riot Games tarafından geliştirilen ve birinci sefer 2009 yılında yayınlanan League of Legends ya da kısaca LoL, dünyada en sevilen çevrimiçi çok oyunculu oyunların başında geliyor. Dünyada olduğu kadar ülkemizde de tanınan olan LoL oyuncuları, oyuna giriş yapmak için bir kullanıcı ismine ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
482
Şüphesiz ki Android akıllı telefon güvenliği için olmazsa olmaz bir önlem de cihaz açılışı için bir şifre belirlemektir. Farklı şifreleme yöntemlerinden biriyle korunan cihaz, şifreyi bilmeyen kimse tarafından açılamaz. Ancak telefon şifremi unuttum diyen bir kullanıcı için güvenliği sağlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Merhabalar arkadaşlar, Son zamanlarda inanılmaz bir şekilde artmış olan soyulma vakalarına karşın, herkesin kafası son derece karışmış durumda Kaldı ki oyunu bırakmayı dahi düşünmekteyim Belkide en sağlıklı karar bu olacaktır Fakat herşeye rağmen, soyulan tüm oyuncuların şu önemli hususları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum Telefon oyunlarıyla ilgili bazı şeyler sormak istiyorum Telefonum Nokia E63 İlk olarak Tibia Me oyunu Sitesinden son sürümü indiriyorum(3 mb) fakat sertifika sorunu karşıma çıkıyor Anlıycağınız açılmıyor Sadece o da değil Eskiden oynuyordum oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt