Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şifrelenmemiş Olan Kablosuz İnternetini Kullanmak Caiz mi?

0
312

adanali

FD Üye
Etkileşim
0
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
69

İnternet hizmeti veren kurum veya kuruluş ile bu hizmetten ücret ödeyerek faydalanan şahıs bir başkasının kablosuz internetinden bağlanmasına ( wireless vb.) müsade ediyorsa bağlanmak caiz olur.

Ancak kurum veya şahıstan biri veya her ikisi bunu doğru bulmuyorsa o takdirde bağlanmak caiz olmaz.

Similar threads

İzinsiz Wireless göstermek İzinsiz Wireless Caiz Değil Giresun ’un Görele İlçe Müftüsü Enver Türkmen, başkasının kablosuz internetini izinsiz kullanmanın kul hakkına girdiğini söyledi Bir Takım vatandaşların çaktırmadan, komşularının evine aldığı ve şifrelemediği kablosuz internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Soru: Komşum kablosuz internet almış, evinde kullanıyor Ben ise henüz para verip de internet abonesi olmadım Bununla beraber komşumun kablosuz internetine habersiz girebilmem mümkün Hatta bazen giriyorum, bazı yazışmalarımı da yapıyorum Bu durumda beni ikaz edenler oluyor, komşunun kendine ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
http:img213**************img2137969frlama2ce Son yılların en önemli sorunlarından biri de sanal dünyada yaşanan güvenlik sorunları Bir çok bilim adamı, İnternet üzerinde ve web sitelerinde güvenlik nasıl sağlanabilir? Bunun cevabını arıyor ve çözümler üretiyor İnternetin hayatımıza ne kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kredi kartının taksitlendirilmesi kredi kartı borclanması faiz Kredi kartı veren kuruluş, kart sahibinin belli yerlerden yapacağı, belli harcamaların bedelini odemeyi ‎kabul ederek ona kefil olur Ayrıca borcun doğmasından odenmesine kadar gecen işlemler butununu ‎takip edip sonuclandırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Hotspot nedir? Sorunuza, internetin olmadığı ortamlarda, internet olan cihazlardan, kablosuz bağlantı ile Wi-Fi’ye bağlanarak internet erişimine fırsat sağlayan bir sunucu cevabı verilebilir. Bu özellik avm, cafe, restoran, hastane ve marketlerde de bulunmaktadır. Hotspot kamusal alanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt