Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şifremi Unuttum Facebook Hesabımı Dondurmak İstiyorum

Şifremi Unuttum Facebook Hesabımı Dondurmak İstiyorum
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Şifremi Unuttum Facebook Hesabımı Dondurmak İstiyorum?

Şifrenizi bilmiyorsanız yada unuttuysanız Facebook hesabınızı dondurmanız mumkun değildir Ancak şifrenizi biliyor ve Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin;

Facebook sayfanızda sağ ust koşedeki Hesap Ayarlarına tıklayın

Acılan pencerede sol ust koşede ''Guvenlik'' yazısına tıklayın

Sayfanın aşağısında Hesabı Dondur linkine tıklayın

Facebook tan ayrılma nedeninizi işaretleyin ve onaylayın

Mevcut şifrenizi girikten sonra ''Deactivate Now'' yazan butona tıkladıktan sonra hesabı dondurma işleminiz tamamlanmış olacaktır

Similar threads

Şifremi Unuttum Facebook Hesabımı Dondurmak İstiyorum? Şifrenizi bilmiyorsanız yada unuttuysanız Facebook hesabınızı dondurmanız olası değildir Ama şifrenizi biliyor ve Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin; Facebook sayfanızda sağ üst köşedeki Hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Facebookda Hesap Dondurma Nasıl Yapılır Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyin; Facebook sayfanızda sağ üst köşedeki Hesap Ayarlarına tıklayın Açılan pencerede sol üst köşede ''Güvenlik'' yazısına tıklayın Sayfanın aşağısında Hesabı Dondur linkine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yeni Facebookda Hesap Dondurma Nasıl Yapılır Buyrun Öğrenelim Facebook Hesap Dondurma Facebookda Hesap Dondurma Nasıl Yapılır Merhaba Sevgili melek'ler, dün ki yazımızda Dondurulmuş Facebook hesabı nasıl açılır diye sizler ile data paylaşımında bulunmuştuk Şu Anda ise yeni Facebook hesap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
SORU: face şifremi unuttum facemin kayıtlı olduğu msn nin şifre ve gizli yanıt cevabınıda unuttum nolursunuz yardım edin facemi istiorum nannnn arkiler şifre kırıcı programa gir msn ni yaz facenin şifresini deiştir flan dediler nolur kırıcıyı indirmek istiorumm CEVAP: Facebook şifrenizi geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
SORU: Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silmek icin yapılması gerekenler nelerdir? Facebook Hesabını Kalıcı Silmek istiyorum yardım lutfen CEVAP: Hesabımı Sil | Facebook adresine girin ve Gonder ’e tıklayın Acılan pencerede Şifrenizi girdikten sonra tamam ’a tıklayın ve facebook...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt