Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sigara İçen Çocuk Babasına Yakalanırsa

Sigara İçen Çocuk Babasına Yakalanırsa
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sigara İçen Çocuk Babasına Yakalanırsa baba:: sen sigara mı içiyon len ? cocuk:: ne sigarası , para verdiğin mi var gasteye dere sardım içiyom​ baba:: sigaramı içiyon len ? cocuk:: yok baba: , yapay atmosfer bu, hoca tahsis verdi , o bakimdan yani baba:: ha ok ozaman​ baba:: sen sigara mı içiyon len ? cocuk:: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda baba:: hönk​ cocuk:: sen sigara mı içiyon len ? baba:: hönk cocuk:: pardon baba: replikleri karıştırdım​ baba:: sen sigara mı içiyon len ? cocuk:: ordan bakınca neye benziyoo​ baba:: sen sigara mı içiyon len ? cocuk:: yok baba: nefret filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani baba:: oldu ​ baba:: sen sigara mı içiyon len ? cocuk:: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı tekrar baba:: hönk ​ baba:: sen sigara mı içiyon len ? cocuk:: heee , hatta halka bile cikarabiliyom​ baba:: sigara mı içiyon len sen ? cocuk:: ne demiş meşhur düşünür müslüm gürses : biz babaan böyle gördük 1549156438 1549156438 sigaraicencocukbabasinayakalanirsa5c56405b21af4sigaraicencocukbabasinayakalanirsa5c56405b21af4 http:8023715375kmkimgsmly2biggringif ​ baba:: sigara mı içiyon len sen ? cocuk:: aslında sigara içmekdeyimi hatalı baba:, sigara su mu ama içilsin , sigara tüttürülür bunu irdelemek lazim , değil mi baba:aa baba:: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum​ baba:: sigara mı içiyon len sen ? cocuk:: yaaf evet de kaçağını vermiş şerefsizler ​  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt