Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sigara ile ilgili dünyanın en güzel sloganları

sigara ile ilgili dünyanın en güzel sloganları
0
142

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
sigara ile ilgili dünyanın en hoş sloganlarını arıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Cevap: sigara ile ilgili dünyanın en hoş sloganları

Yaşam Kalitenizi Yükseltin, Bağımlı Olmayın

Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Vazgeçmek Zordur

Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın

Sigarayı Atın Hayatı Tadın

Sigarayı Dışla, Hayata Her Tarafta Başla

Alkol Çözüm Yok, Derdin Kendisidir

Sağlıklıyız, Mutluyuz, Gelecekten Umutluyuz

Yeşilay Dostu Olan Sağlığını ve Saygınlığını Kazanır

Kendinize Hasar Vermeyin

Bağımsızım, Hayatı Seviyorum

Sağlıklıyım, Mutluyum, Yeşilayın Dostuyum

Egemen Ol, Saygıdeğer Ol

Sevdiklerin İçin Bağımlı Olma

Zararlı Alışkanlıklardan En Hoş Korunma Yolu: Hiç Başlamamaktır

Duvarı nem, insanı tiryakilik yıkar

Sigara giren yerden sağlık çıkar

Sağlıklı bir hayat sizin elinizde

Sağlıklı bir hayat için tercihini yap *

Similar threads

sigara ile ilgili dunyanın en guzel sloganlarını arıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar Cevap: sigara ile ilgili dunyanın en guzel sloganları Yaşam Kalitenizi Yukseltin, Bağımlı Olmayın Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Bırakmak Zordur Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın Sigarayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Sigara Ve Alkolün Zararları İle İlgili Sözler Sigara ve Alkol ile ilgili sözler * Üstünde ?öldürür yazan bir şeyi nasıl alabiliyorsunuz? * Içki hızı, hız ölümü getirir * aklı başında sürücü içki içmez * Bağımlılığın denemesi olmaz * Ölümün denemesi olmaz * Beynini uyuşturursan, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
Sigara Ve Alkolun Zararları İle İlgili Sozler Sigara ve Alkol ile ilgili sozler * Uzerinde “oldurur yazan bir şeyi nasıl alabiliyorsunuz? * Alkol hızı, hız olumu getirir * Aklı başında şofor icki icmez * Bağımlılığın denemesi olmaz * Olumun denemesi olmaz * Beynini uyuşturursan, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Sigara ve alkol kullanmakla ilgili sloganlar Yaşam Kalitenizi Yukseltin, Bağımlı Olmayın * Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Bırakmak Zordur * Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın * Sigarayı Atın Hayatı Tadın * Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla * Alkol Cozum Değil, Derdin Kendisidir *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Sigarayı vazgeçmek için doktorunuzdan ve size en yakın afiyet ocağından yardım isteyin Sigara içmek ağrılı ve yavaş bir ölüme niçin olabilir Sigara içmek damarları tıkar, yürek krizine ve felçlere niçin olur Sigara içmek akciğer kanserine neden olur Sigara içmek spermlere zarar vererek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt