Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sigara ile ilgili dunyanın en guzel sloganları

sigara ile ilgili dunyanın en guzel sloganları
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sigara ile ilgili dunyanın en guzel sloganlarını arıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Cevap: sigara ile ilgili dunyanın en guzel sloganları

Yaşam Kalitenizi Yukseltin, Bağımlı Olmayın

Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Bırakmak Zordur

Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın

Sigarayı Atın Hayatı Tadın

Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla

Alkol Cozum Değil, Derdin Kendisidir

Sağlıklıyız, Mutluyuz, Gelecekten Umutluyuz

Yeşilay Dostu Olan Sağlığını ve Saygınlığını Kazanır

Kendinize Zarar Vermeyin

Bağımsızım, Hayatı Seviyorum

Sağlıklıyım, Mutluyum, Yeşilayın Dostuyum

Bağımsız Ol, Saygın Ol

Sevdiklerin İcin Bağımlı Olma

Zararlı Alışkanlıklardan En Guzel Korunma Yolu: Hic Başlamamaktır

Duvarı nem, insanı bağımlılık yıkar

Sigara giren yerden sağlık cıkar

Sağlıklı bir hayat sizin elinizde

Sağlıklı bir hayat icin tercihini yap

Similar threads

Sigarayı bırakmak icin doktorunuzdan ve size en yakın sağlık ocağından yardım isteyin Sigara icmek ağrılı ve yavaş bir olume neden olabilir Sigara icmek damarları tıkar, kalp krizine ve felclere neden olur Sigara icmek akciğer kanserine neden olur Sigara icmek spermlere zarar vererek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
sigara ile ilgili dünyanın en hoş sloganlarını arıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar Cevap: sigara ile ilgili dünyanın en hoş sloganları Yaşam Kalitenizi Yükseltin, Bağımlı Olmayın Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Vazgeçmek Zordur Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın Sigarayı Atın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Sigara Ve Alkolun Zararları İle İlgili Sozler Sigara ve Alkol ile ilgili sozler * Uzerinde “oldurur yazan bir şeyi nasıl alabiliyorsunuz? * Alkol hızı, hız olumu getirir * Aklı başında şofor icki icmez * Bağımlılığın denemesi olmaz * Olumun denemesi olmaz * Beynini uyuşturursan, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Sigara ve alkol kullanmakla ilgili sloganlar Yaşam Kalitenizi Yukseltin, Bağımlı Olmayın * Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Bırakmak Zordur * Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın * Sigarayı Atın Hayatı Tadın * Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla * Alkol Cozum Değil, Derdin Kendisidir *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Sigara ve Alkol kullanmakla ilgili sozler * Yaşam Kalitenizi Yukseltin, Bağımlı Olmayın * Maddeyi Kabul Etmek Kolay, Bırakmak Zordur * Sevginin Boşluğunu Zehirle Doldurmayın * Sigarayı Atın Hayatı Tadın * Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla * Alkol Cozum Değil, Derdin Kendisidir *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt