Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sigara ve Alkolde ÖTV Yüzde 47 Artırıldı!

Sigara ve Alkolde ÖTV Yüzde 47 Artırıldı!
0
19

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-b1d06feafdc11878a62ff0b7262a20d6851afe84.jpg

Sigara ve alkol kümesinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış gösterdi. 

NTV'nin haberine göre ÖTV'deki artış oranı yüzde 47 oldu.

Ayrıntılar eklenecek...

Similar threads

Sigara ve alkollü içeceklerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranı artırıldı. Ayrıntılar gelecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Sigara ve alkollü içeceklerden alınan özel tüketim vergisi Temmuz-Aralık periyodu için değişmeden sabit kalacak. Sigara, alkollü içkiler ve içeceklerden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) taban maktu fiyatları Temmuz-Aralık ortasında değişmeden tıpkı kalacak. Resmi Gazete'nin bugünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Türkiye Monopol Bayiler Platformu Lideri Özgür Aybaş, 'Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz. Firmaların eser vermemesi telefonları açmamaları sebebiyle muhatap bulunamadığından zincir marketlerin otomatik yüzde 40 artırım yapmaları bizlerin ticaretini sekte vurmuştur ülkemiz ismine geçmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
2022 yılına girilmesiyle birlikte alkol ve tütün ürünlerine gelen ÖTV zammı gündemde uzun bir süre konuşulan konular arasında yer aldı. Tekel bayilerde yüksek fiyatlar dolayısıyla yaşanan krizler, marketlerde alkol ürünlerinin alarma bağlanması gibi pek çok konu sosyal medyada olay olmuştu. Tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Merkezi yönetim bütçesi ocakta 30 milyar TL fazla verirken, zamlara paralel olarak vergi gelirlerindeki artış dikkat çekti. MTV hasılatı yaklaşık yarı yarıya arttı Geçen sene ocakta 79,2 milyar TL olan vergi gelirleri, bu sene ocakta yüzde 86 artışla 147,4 milyar TL’ye yükseldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt