Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sigarayı azaltarak bırakmak

Sigarayı azaltarak bırakmak
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sigarayı azaltarak ayrılmak sigarayı eksilmek azaltmanın yolları az içmek azaltmanın faydaları ele vermek bırakmanın yolları bıraktıktan sonra bıraktım bırakma yöntemleri bırakmanın kolay yolu vazgeçme yolları neler ve diğer taraftan burada arkadaşlar Ne eyvah ama bilinçli tiryakiler aralarında yer alan biriyim Yani Sigara içenlerdenim Son dönemlerde sigara olayını abarttım Melek'lerim Neredeyse günde 2 paket içer oldum, üst tepede yakıyorum İnanın şuanda sigarayı çok içmekten başım ağrıyor Az içeceğim diyorum ama bir bakıyorum fakat sigara yakmışım Bırakamam olur ya ama sigarayı eksilmek istiyorum 1548849219 1548849219 sigarayiazaltarakbirakmak5c519048d9da5sigarayiazaltarakbirakmak5c519048d9da5 sigarayiazaltarakbirakmak5c519048d9da5 Evet bende bir çoğunuz gibi yani tüm sigara tiryakileri gibi Sigaranın Zararlarını biliyorum lakin ne yazık ama bırakamıyorum Aranızda sigarayı bırakmış olanlar vardır eminim, işte o sigaraya veda edenlerden sigarayı bırakma tüyoları ve teklif bekliyorum Hem sigarayı azaltmam için, hafıza, önerge sunarsanız sevinirim Beni meşgul eden birşeyler olmalı ancak azaltayım çoktan öneri ve fikirleriniz için teşekkürler Melek'lersigarayiazaltarakbirakmak5c519048df20falt  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt