Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sigarayı Bırakanlar yada Bırakmak isteyenler

Sigarayı Bırakanlar yada Bırakmak isteyenler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Evet arkadaşlarUzun zamandır sigarayı bırakmayı düşünüyordum ama bunu nasıl becereceğimi bilmiyorumYaklaşık 1 ay önce Blueemm bıraktığını söyledi Ramazanın birincil günü kardeşim aradı ve abla sigarayı bıraktım diye mutluluk çığlıkları attı Aradan 3 gün geçti bir baktım Hazanım msn iletisine sigarayı bıraktım yazdı Bugün Alemşah ta biraktığını söylediBırakan bırakana derken banada daima yapmak istediğim fakat bir türlü cesaret bulamadığım o duygu bastırdı Şu an sigara içmeyeli 18 saat oldu Bu engebeli işlem nasıl geçecek bilmiyorum fakat dayanması çok zormuş Bu zoru nasıl başardınız? bende başarabilecekmiyim? Bırakanlar neler hissettiğini,benim gibi bırakmak isteyenler ara sıra neler yaşadığını paylaşırsa birbirimize faydamız fazla olur düşüncesiyle bu başlığı açtımBırakmaya niyetli olmayan arkadaşlar lütfen birşey yazmasın Hani diyorum sağımda melek solumda şeytan hesabı arada kalmayayım*

858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt