Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sigmund Freud Sözleri

Sigmund Freud Sözleri
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sigmund Freud Sözleri Freud Güzel Sözleri Sigmund Freud Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler bU yazımızda bizden istekte bulunan tüm misafirlerimiz için ve sizler için Sigmund Freud Sözlerini paylaşıyoruz 1549103619 1549103619 sigmundfreudsozleri5c557207dd742sigmundfreudsozleri5c557207dd742 sigmundfreudsozleri5c557207dd742 Gerçekten her normal insan oysa sıradan olarak normaldir Egosunun bu veya şu kısmı, az veya çok derecede deliye eşdeğer durumdadır Hiç cevaplanmamış o büyük soru ancak ben de otuz yıldır insan ruhunu incelememe karşın cevaplayamadım, şudur: Kadınlar ne ister? Şairler ve filozoflar bilinçdışını benden önce keşfettiler Benim bulduğum bilinçaltını incelemeye yarayan bilimsel yöntemlerdir Banal ilerleme var Ortaçağda olsak beni yakarlardı Bugün sadece kitaplarımı yakıyorlar İnsanın cinsel konulardaki tutumu hayatın bütün alanlarındaki tutumunun prototipidir Zihin bir buzdağı gibidir Sadece yedide biri suyun üstünde görülebilir Uygarlık, insanların birbirine karşı duyduğu içgüdüsel düşmanlık sebebiyle mütemadiyen parçalanma tehdidiyle karşısında karşıyadır Amerika dünya tarihinin en büyük deneyidir Ama korkarım başarılı bir deney olamayacak İnsan sanılandan çok daha ahlaklıdır ve hayal edilemeyecek derecede ahlaksızdır Gençlerin aklı erse; yaşlıların gücü yetse Vücut Yapısı kaderdir Paranoyak asla adamakıllı yanlış değildir Yaşamın amacı ölümdür Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği birşey vardır Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği birşey mutlaka vardır Uygarlık hayatın zorunluluklarının yarattığı baskıyla ve içgüdüleri memnuniyet etmekten vazgeçme pahasına kurulmuştur Medenilik, birincil kere bir insanın öfkelenince taş atmak yerine söz atmasıyla başlamıştır Aşık insan delidir Çocuklar büsbütün bencil varlıklardır İhtiyaçlarını çok yoğun biçimde hisseder ve karşılamak için insafsızca çaba ederler Rüyalar, biliçaltına dışarı giden kral yoludur Zayıflıklarımız gücümüzdür İdin uğradığı yere Egoda mutlaka gider Bireyin özgürlüğü uygarlığın getirisi değildir Uygarlık yokken özgür fazla daha fazlaydı İnsan sevince acıya karşısında savunmasız kalır Sadizm, kabul edilebilir lakin dürüst amaç için kullanılmalıdır  

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt