Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sigortacı düşürmek için güzel bi site

sigortacı düşürmek için güzel bi site
10
318
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Bazı beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Odama giden yolda tatlı ancak bir o kadar da sonlu deniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Merhaba arkadaşlar ben bu güne kadar 3040 oyun bitirmişligim var fakat hileye mecburen ihtiyacım oldugu anlar olduFakat internette oradan buradan trainer arayacagıma(hele trainer'i yapılmayan oyunlarda;örnegin king kong)kendi trainerimi kendim yapıyorumAramıza 35 arkadaş daha aldımve traineri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba öncelikle Yazın yüklediğim gta4ü güzel oynuyordum hiç kasma yoktu Ssadece leptop ısınınca bi donma oluyordu ama geçiyordu Sonra sildim gta4 ü bugun tekrar yükledim fakat oyun donma yapıyor bütün grafikleri düşürdüm yine aynı Başka forumda okuduğum oto güncelleme kapatma falan onları da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
selam arkadaşlar benim asus p5pl2 anakartım var üstünde de 4 adet sata 2 girişi var kullandığım seatagenin 160 gblık hdd 8 yıllık bildğin öldü artık Resmen beni emekliye ayır landiye gözümün içine bakıyo artı bi de ben bunu çok hor kullandım ne biliyim bilgisayar çalışırken arada dekme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bi bakarmısınız? Merhaba kızlarbibakarmisiniz5c4b4f0d091abalt bu sefer kendim için yok kuzenim için sizlere soru sormaya geldimbibakarmisiniz5c4b4f0d091abalt :D Big Grin :D kuzenim yeni evli eşiyle birincil kere ilişkiye girdiAdet olması gereken günde ilişkiye girmişler adet kanaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,523Konular
981,265Mesajlar
31,115Kullanıcılar
Mehmet akf09Son üye
Üst Alt