Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sihirbazlar insanı nasıl ikiye boler?

Sihirbazlar insanı nasıl ikiye boler?
0
267

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sihirbazlar bir insanı nasıl ikiye boler?

Aslında sihirbazlar bir insanı ikiye bolmezler Kullandıkları aracların hilesidir bu Sihirbaz kişiyi bir kutu icine yerleştirir ama kutu iki bolmelidir Sihirbaz ikiye bolerken kişi diğer kutuya saklanır Tum illizyonlar gibi bu da bir goz yanılmasıdır
imagessihirbazlarinsaninasilikiyeboler5ad8e123ebf5d

Similar threads

Sihirbazlar bir insanı nasıl ikiye böler? Doğrusu sihirbazlar bir insanı ikiye bölmezler Kullandıkları araçların hilesidir bu Efsuncu kişiyi bir kutu içine yerleştirir ama kutu iki bölmelidir Sihirbaz ikiye bölerken kişi diğer kutuya saklanır Bütün illizyonlar gibi bu da bir göz yanılmasıdır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Televizyon şovları, YouTube videoları veya canlı performanslar fark etmeksizin sihirbaz numaraları tarih boyunca her zaman ilgi çekmeyi başarmıştır. Öyle ki içinde bulunulan durum gereği o anda imkânsız gibi görünen bir olay, sihirbazın yalnızca tek bir parmak şıklatmasıyla gerçekleşir; ya da en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Büyünün bozulduğunu anlamanın bir çok yöntemi vardır. En iyi yöntemlerden biri, rüyaların normale dönmesi, uyku düzeninin sağlanması en az 6 saat uyuyor olmanızdır. En önemli belirti ise uyku kalitesinin artması, şansının açılması, talihin ve bahtın açılması, işlerinin kolayca gerçekleşmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
YURDUM İNSANI PLAJDA1 Yaz geldi yaz geldi carşıya kiraz geldi diye başlar turku Tabi yaz gelince Yurdum insanı nereye gider plaja iyide bu plaj ne menem bir yerdir vallahi ben Antalya da yaşıyorum plajlar ikiye bolunmuş durumda parası olan icin parasızlar icinŞimdi diyeceksiniz ki bu nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Mutlaka TV haberlerinde hepimiz en az bir defa toplantılarda klasik adıyla “Multivizyon gosterisi yapıldığına şahit olduk Belki bir kısmımız bu tur bir toplantıya da katılmıştır Peki bu harika gosteriler nasıl yapılıyor hic merak ettiniz mi? Hadi bir goz atalım, bakalım neler oluyor ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt