Sihirli Annem 2011 bu gün tekrar başlıyor sihirli annem her tarafta başlıyor sihirli annemde eda öldü mü annemde eda ya ne oldu sihirli annem 2011 bu gün başlıyor, yeni bölümü, sevilen dizinin tazecik bölümleri hakkında bilgiler burada arkadaşlar 1548658802 1548658802 sihirliannem2011bugunyenidenbasliyor5c4ea87767550sihirliannem2011bugunyenidenbasliyor5c4ea87767550 sihirliannem2011bugunyenidenbasliyor5c4ea87767550 Bir televizyon klasiği haline gelen, 5 yıl önce bittiği halde eski bölümleri hala beğeni ile izlenen efsane dizi Sihirli Annem bu gün yine ekranlarda yeni bölümü ile geliyor Melek'lersihirliannem2011bugunyenidenbasliyor5c4ea8776ed66alt Çekirdek kadronun aynen korunduğu dizinin başrol oyuncuları ınci Türkay, şahap Sayılgan, Jess Molho, Buğra Özmüldür ve Zeynep Özkaya, yeni bölümlerin de minimum eskiler dek ilgi göreceğinden emin İNCİ TÜRKAY: SADECE ANNEYİ OYNAMAKTAN ÇOK MEMNUNUM Yıllar daha sonra her yerde sihirli annesiniz Evet ve bu beni fazla heyecanlandırıyor Setin birincil günü, cümbür cemaat sözde birbirini dün akşam bırakmış gibiydi Hiç kopmamış olmamızdan kaynaklanan bir koşul bu “Sihirli Annem, fazla doğru ve verdiği mesajlar yerini bulan bir işti O yüzden de benzer kadronun bir araya gelip bu işi bitmiş ekrana taşımasına fazla sevindim İzleyici aradan geçen onca yıldan sonradan, Betüş karakterinde ne gibi şansın dönmesi görecek? Betüş daha da sabırlı, fedakâr, toparlayıcı bir anne olmuş Çocuklar bu vesileyle büyüdü natürel Dolayısıyla Betüş gençleri de anlayan bir anne Her zamanki neşesi ve enerjisi uygun giderken Böyle rolleri oynamak size mutluluk mu veriyor? Aynen öyle Kapak kızı olmayı hiçbir zaman beklemedim O yüzden bu rollerin yakıştırılması beni mutlu ediyor Çocuklar da beni sokakta beni gördüklerinde durdurup öpüyorlar, çok sıcak davranıyorlar ara sıra bu sınırsızlık sizi zorlamıyor mu? İçimin kan ağladığı bir günde bile yanıma gelenlere soğuk davranamam Beni ekrandaki sıcak halimle seviyorlar, onlara başka bir yönümü uygulamak gibi bir lüksüm değil Onlara göstereceğim güleryüz 10 saniyedir, ne olacak Zaten oyuncuyuz, hayatımız oynamakla geçiyor Bir fotoğraf çektirmek için yanına gelenlere burun kıvıranları fazla tatsız buluyorum Yalnizca anne rollerinin gelmesinden hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz? Yoo, ben memnunum ıhtiraslı kadınları iyi oynayan çok sayıda oyuncumuz var Çocuklara misal anne rolü de benim olsun Çocukları bir şeylere inandırmak zorlaştı Hepsi zehir gibi Bu dizideki sihirlere eskisi gibi inanırlar mı dersiniz? id Muhakkak fazla zekiler Bundan Böyle sihirlerin gerçek olmadığını biliyorlar tabii lakin bu sefer de teknolojik olarak takip ediyorlar 910 yaşındaki çocuklar o büyü partikülleri hangi bilgisayar programıyla yapılıyor diye soruyor! Ama o, tekniği izliyorum zannederken dizinin içindeki sevgi mesajları da bilinçaltına işliyor ŞAHAP SAYILGAN: BEN DE SADIK DEK SAFIM Dizide evine alt bir baba ve eşi canlandırıyorusunuz Reel hayatta nasılsınız? Doğrusu de öyleyim En mutlu olduğum yer evimdir Ev, soğuk havada giydiğiniz sıcak bir palto gibi benim için Dizide canlandırdığım Sadık’la fazla benzer yanım var diyebilirim Mesela? Saflığım diyebilirim Çok safımdır, hemencecik inanırım Belki de senaristler beni bildikleri için o huyumun üstüne gidiyordur “Sihirli Annemin çocuklar üzerindeki etkisi nedir sizce? Hepimiz masallarla büyüdük ve o masallarda da cinler, periler vardı Bu stil şeyler olmasa bir çocuğun hayal dünyası gelişmez Bizim dizimizin de çocukların hayal dünyalarını geliştirdiğini düşünüyorum Onlara kısıtlı bir dünya sunduğunuzda çocuklar robot gibi oluyor Sürü psikolojisine girmek böyle bir şey Sizi uzun zamandır ekranlarda görmüyorduk Neler yaptınız o arada? “Unutma Beni adlı bir dizi vardı Ondan ayrılıp diğer bir diziye girdim, o da olmadı şu anda bu dizi başladı ıki tiyatro oyununda da konuk oyuncu olarak devam ediyorum Dizinin Defne Joy Foster’ın ölümünden sonradan başlamasıyla ilgili polemiklere ne diyorsunuz? Foster adının kullanıldığını ileri sürenler var Böyle sığ ve basit bir akıl yapısı olamaz Aslı olmayan, çok çirkin söylemler bunlar JESS MOLHO: DEFNE’NıN YERİNİ KİMSE ALMAYACAK Ilk Olarak hayırlı olsun diyeyim, sonradan da sorayım; değişen neler var dizide? Teşekkürler bir defa, hepimiz büyüdük Diziye gelen yeni karakterler, minik oyuncular var bununla birlikte Murat Serezli de bize katıldı Yeni bölümlerde kariyerimde bir düşüş yaşayıp genel müdür yardımcısı oldum Geçmişte eşimi oynayan Defne Joj Foster’ın yerine ise yeni bir isim gelmedi Ben çocuğuma ayrıca analık hem babalık yapıyorum dizide Bu dizinin, Defne Joy Foster’ın ölümünden kısa süre sonra gündeme gelmesini eleştirenler oldu Ama yapımcılar o acı olayın öncesinde bu projenin tekrar çekilmesine karar vermiş, hatta ona da teklif götürmüşler Sizin bu konudaki yorumunuz nedir? Evet, bu durumu yapımcımız açıkladı Defne de olmazsa olmaz bir karakteri olarak dizide yer alacaktı ınsanların aklına diğer şeyler gelebilir “acilen mi aklınıza geldi bu işi devam ettirmek? diyebilirler Ama gerçekten kötü niyet yok Zaten evvelden belliydi Rahmetli dostumuz maalesef bu işin içinde olamayacak Lakin onun yerine de kimse Eda’yı oynamayacak Beş yıldan bu yandan dizi sektöründe epey değişiklik oldu “Sihirli Annem ilk harika çocuk dizisiydi O zamanki rekabetle şimdiki bambaşka Acaba sıkı rekabet ortamında eski bir formatla geri gelmek riskli değil mi? 18 yıldır bu piyasadayım ama dizinin yeni bölümlerinin tutup tutmayacağı hakkında hiçbir öngörüm değil ılk etapta yeni karakterlerin diziye entegrasyonu ve seyirci göre kabul edilmesi üzerine bölümler çekiyoruz Bizi zamanında kabul ettiler, şimdi de kabul ederler diye varsayım ediyorum Ama aslına bakacak olursanız “Sihirli Annem sadece bir çocuk dizisi değil, “Genel ızleyici logosunu hakiki anlamda yargı eden bir dizi Diğer çocuk dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz? “Sihirli Annem dek ses getiren tek çocuk dizisi bence “Selena oldu Onun haricindekiler o kadar tutmadı BUĞRA ÖZMÜLDÜR: BEŞ YIL ÖNCE 90 KİLOYDUM, ŞU ANDA 65 Bu beş yıl içinde en belirgin değişimi sen yaşamışsın O kilolu çocuk gitmiş, yerini incecik genç bir adam almış Evet, en fazla ben değiştim sanırım “Sihirli Annem bittiğinde 90 kiloydum, şu an 65’im Kilo saptamak için özel bir diyet yaptın mı, yoksa kendiliğinden mi oldu? Lisede kilolarıma çok takmıştım Uğraşıp 12 kilo verdim Sonra dizi başlıyor diye spora başladım Haftada dört gün spor yaptım ıki aydır da fast food yemiyorum Peki Cem karakterinde ne gibi değilşiklikler oldu? Özgüveni eskisinden daha yüksek sanırım Evet keza de fazlasıyla Cem önceden mazlumken şimdi kendine güvenen, havalı bir genç Üniversitede makine mühendisliğini kazanmış Büyük aşkı Tuğçe’yi de bırakmış Üniversitenin en hoş kızı Ece’yle çıkıyor Fakat Tuğçe de hâlâ Cem’in arkasından Çocuk olarak başladığın diziye üniversiteli bir genç olarak dönmek nasıl bir his? Sevindirici “Sihirli Annem bittikten sonra oyunculuğu askıya alıp okuluma ağırlık verdim şu an ıngilizce mütercim tercümanlık ikinci sınıf öğrencisiyim Derslerim de rahatladı bu dönem Her şey yerine oturdu Sence yeni bölümler, eskiler dek ilgi görecek mi? “Sihirli Annemin her yerde bölümleri bile hâlâ izleniyor Ağustos ayında öteki diziler arasında 5’inci sıradaydı Kadromuz da fazla sağlam, o yüzden dizinin tutacağını düşünüyorum ZEYNEP ÖZKAYA: YILDIZ KENTER GİBİ OYNAMAK İSTERDİM Sen dizinin Çilek’isin ve çok ufak yaşlardan beri bu sektördesin Çocuk oyuncu olmanın zorluklarını neler? Bence güçlük durumu tamamen kişiyle alakalı Yani ben istersem derslerimi aksatmamak için set aralarında da ders çalışırım Keza arkadaşlarımın ekranda görünüyorum diye bana yaklaşımları değişmedi Zaten oyunculuk şu an benim için meslek değil, bir hobi sadece O yüzden ben bir zorluğunu görmüyorum Peki oyunculuk her zaman hobi olarak mı kalacak yahut ileride meslek haline dönüşmesini istiyor musun? Hobi olarak kalacak sanırım Benim düşüncem diğer bölüm okuyup, bir yana da oyunculuğa devam etmek Moda tasarımına fazla ilgim var Moda tasarımı okumak ve tasarımcı olmak istiyorum Yemek Yemek yemeyi çok sevdiğim için gastronomi de okuyabilirim Misal aldığın oyuncular var mı? Aklıma birincil gelen ad Yıldız Kenter Onun gibi oynamak isterdim Melis Birkan ve Berrak Tüzünataç’ı da çok seviyorum Ayça Bingöl ile daha önce çalışmıştık Zaten çok iyi bir oyuncu fakat “O Kadar Bir Geçer Zaman amadeki performansı tek kelimeyle harikulade