Hoş oyuncu Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser, Instagram hesabından yaptığı paylaşımıyla Twitter'ı sallamıştı. Içtimaî medya gündemden düşmeyen Mustafa Can Keser, kendisi için yapılan tenkitlere açıklama da yapmıştı. Damla Ersubaşı'dan eşine destek geldi.
Sihirli Validem serisinde canlandırdığı Tuğçe rolüyle ünlenen oyuncu Damla Ersubaşı, eşi Mustafa Can Keser'in çevre medyada gündem olan 'Sevdiğim 2. Bayansın Sen' şiiri paylaşımı hakkında konuştu. Ersubaşı, eşinin kendisi için paylaştığı şiir hakkında, “Ben çok beğendim gerisi mühim değil.” tefsirinde bulundu.
TWİTTER'I SALLADI
Bir periyoda damga vuran favori serilerden olan 'Sihirli Annem'de 'Tuğçe' karakterini oynayan Damla Ersubaşı, yakın devirde 2. sefer ana olmuştu. Veladet sonrası verdiği kilolarıyla konuşulan şık oyuncu Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser yaptığı paylaşımla hadise olmuştu. Dün akşamdan beri Twitter'da vukuat olan Mustafa Can Keser, Instragram hesabında eşi Damla ile paylaştığı gönderi için dalga konusu olmuştu.
''Doğrulanmış
Sevdiğim 2. bayansın sen
Birincisini sevmeye mecburdum,
Çok uygunluğu oldu bana
Ve hayatımda hiçbir mecburiyeti onun kadar sevmedim
Sevdiğim 2. bayansın sen
Birincisinin konumunu alman mümkün değil
O öğretti bana sevmeyi,
O öğretmese sevemezdim seni bile,
İnan o tuttuğu için ellerimden
Yürümeyi öğrendim, koşabildim sana.. Onun gözlerine benzediği için gözlerin
Alamadım gözlerimi senden.
Sana aşığım, seni seviyorum,
Sevdiğim 2. hatunsun sen!
Hayatım boyunca omuzumda taşıyorum onu
Ve sen her sabahımdasın
Kıskanma.. Alfabede bile senin isminin baş harfi ondan sonra gelir
Kalbim artık senin
Onun kadar sev beni kafi.
O doğurdu, sen öldürme..!'' notunu gönderisine düşen Keser, çevre medyada tefsiri anlayamayanlar için karşılık verdi.
MUSTAFA CAN KESER'DEN KARŞILIK GELDİ!
Damla Ersubaşı'nın eşi Mustafa Can Keser gönderiye yazdığı bu yazı nedeniyle çok sayıda tenkit almıştı. Keser ise Instagram story'sinde paylaşımda bulunduğu notun 'Ceyhun Yılmaz'a ilişkin bir şiir olduğunu söyleyerek anlamayanlara mizahi bir açıklamada bulundu.