Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sihirli Kilot ve Canlı Canlı Tanıtım

Sihirli Kilot ve Canlı Canlı Tanıtım
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sihirli Kilot ve Canlı Canlı Tanıtım kilot resimleri kilot cıkarma çıkarma oyunları çıkarma oyunu Reklam olayı akıllara hasar arkadaşlarım, buyrun bakın kilot reklamını nasıl tanıtmışlar Zihin batmış hareket bunlar maynksihirlikilotvecanlicanlitanitim5c4e89cf425bbpngalt :D:D :D:D :D:D 1548650954 1548650954 sihirlikilotvecanlicanlitanitim5c4e89cf463dfsihirlikilotvecanlicanlitanitim5c4e89cf463df http:img169imageshackusimg169141114pr6 ÇILGIN İNGİLİZ MODACILAR YENİ TASARLADIKLARI 'SİHİRLİ KÜLOT'U YINE ÇILGIN BİR YÖNTEMLE TANITTI Moda yazarı ve tasarımcı Trinny Woodall ve Susannah Constantine ikilisi birlikte yarattıkları yeni külotu ırk aralarında uygulamalı tanıttı 'Magic knicker; sihirli külot' adını verdikleri bu yeni iç giyimin özelliği kalçaları gizli ve popyu yulkarıda göstermesi İrlanda'nın başkenti Dublin'in kayda değer merkezlerinden Merrion Square Gardens'da yapılan tanıtımda modacı ikili halka külotun etkisini uygulamalı gösterdi, Trinny'nin eteğini açan Susannah külotun etkisini ayrıntılı bir şekilde tanıttı 2004 yılında yazdıkları 'Ne giymemeliyiz' adlı kitapla satmak rekoru kıran ünlü modacılar daha önce de tasarladıkları sutyeni mankenin üstünde elleyerek anlatmışlardı  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt