Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sihirli Mesajlar

Sihirli Mesajlar
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kısa Sihirli Mesajlar

Şimdi tam Zamanı Haykırıyorum Sana Sevdamı Seni Cok Seviyorum Bu Sihirin oLumune Surmesini istiyorum Bebeğim

Gul bebeğim benim Gul Kokulu Yarim Sihirli Sevdamın Buyuleyici Aşkı Seviyorum Seni

Seni her Mevsim Aynı hava Koşullarında Seveceğim bebeğim imagessihirlimesajlar20195ad94c13166b1png Sen Benim Biricik Eşimsin

Kalbimde Tek Başına iktidara gectin Sevgilim, Al Bedenimi Yonet Ben Sana hayranım biriciğim Sihirli Dunyam Senin geleceğim

Atmayan Kalbime Buyuleyici bakışınla Hareket verdin guLmeyen Yuzume SihirLi Mesajlarinle Mutluluk verdim Benim Kucuk Cadım Seviyorum Seni

Bana Aşk iksirinden icirdin Hayatımı buyuledin, Sihirli Sozlerinle beni benden ettin Şimdi yaşamamın tek Amacı Sen Oldun birtanem Hep Sen yinede Sen Sen Sen

Yalan Değil Aşkımız Kimse bozmasın Buyumuzu Buyuk Sevdamız Sihiri Sadece ikimizde Saklı Sevgi ciceğim

Sen buyulu Mis Kokulu Bir ciceksin hayatımda sactığın koku okadar buyuleyiciki etkilenmemek elde değil birtanem seviyorum seni her halinle

Sihirmi yaptın Bana Buyumu yaptın Ne Yaptın bilimiyorum Ama iyiki yaptın Seni Cok Seviyorum Aşkım

Hayata Yuruyuşumsun Aşkım Nefes Alışımsın Sihirli Gozlerinde tek Aşk Olmak icin karşındayım Birtanem

Similar threads

Sihirli Sozler Gul bebeğim benim Gul Kokulu Yarim Sihirli Sevdamın Buyuleyici Aşkı Seviyorum Seni Seni her Mevsim Aynı hava Koşullarında Seveceğim bebeğim Sen Benim Biricik Eşimsin Kalbimde Tek Başına iktidara gectin Sevgilim, Al Bedenimi Yonet Ben Sana hayranım biriciğim Sihirli Dunyam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
En Güzel Sihirli Sözler Sihirli Mesajlar burada! En Güzel Sihirli Mesajlar Kısa Sihirli Mesajlar Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere ister Facebook sayfanızda isterseniz de msn iletinizde sevdiklerinize yazacağınız birbirinden hoş ve sihirli mesajlar paylaşıyoruz Sizde benim bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
2019 Kısa Sihirli Sözler Sihirli Sözler 2019 Kısa Sihirli Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler ve sihirli sözler arayan siz sevgili misafirler, sizler için bu yazımızda oldukça güzel yeni ve sihirli oaln güzel sözleri paylaşıma açıyoruz 1549104102 1549104102...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kısa Kucuk Mesajlar Anlamlı Kucuk Mesajlar Bir kucuk Aşk icimdeki Sana Buyuttuğum Senin icin Suladığım Bir Duygu Benimkisi Kucuk kalbime Buyuk Hafrlerle yazdım Adını Adın kalbimde hayalin Gozlerimde Aşkım Kucuk Sunyamın icinde Koskocaman Bir Sevgisin Bebeğim Aşk Yaş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Uğurlu Yeni Mesajlar Kısa Uğurlu Mesajlar Uğurlar Olsun Sevgilim uğurlar Olsun Sana Sen benim tej uğurumsun inan buna iLk Once Yaradanıma Şukrediyorum bana Senin gibi Hayırlı Bir insanı Cıkarttığı icin karşıma, Ve Şansıma Dua Ediyorum Bozulmasın uğurunla Hayatta Kalmak istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt