Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şiiişşşt Caktırma

Şiiişşşt Caktırma
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Genc adam, yaşlı karıkocanın evlerine misafir olur
75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha cay isterken:
'Ciceğim, bir bardak daha verir misin?' der
Sonra da:
'Peteğim, şekersiz lutfen' diye ekler
65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı cayı alırken de:
'Bebeğim, sana cok zahmet oldu' diye ekler
Genc adam, yaşlı amcanın karısı icin kullanıldığı sevgi sozcuklerinden cok etkilenir: 'Amcacığım, kac yıllık evlisiniz?' diye sorar
Yaşlı ama dinc adam:
'40 seneyi gectik evladım' der
Genc adam: 'Vallahi maaşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın Surekli ciceğim, peteğim, bebeğim gibi guzel sozlerle hitap ediyorsunuz galiba?'
Yanakları pembeleşen teyze:
'Doğru, birkac yıldır hep bana boyle hitap ediyor' deyip mutfağa doğru yoneldiğinde yaşlı amca genc adamın kulağına doğru eğilerek:
'Şiiişşşt, caktırma! 2 sene once adını unuttum, hala hatırlayamıyorum
imagessiiissstcaktirma5ad770fccbebbgif

Similar threads

Genç adam, yaşlı karıkocanın evlerine konuk olur 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha dere isterken: 'Çiçeğim, bir kadeh daha verir misin?' der Sonra da: 'Peteğim, şekersiz lütfen' diye ekler 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de: 'Bebeğim, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ben Fazla Güldüm Sizle Paylaşmak İstedim Genç adam ihtiyar karıkocanın evlerine misafir olur 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha akarsu isterken Çiçeğim, bir bardak daha verirmisin?derSonra da peteğim, hiç tatsız lütfendiye ekler 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Erkek milleti ne olacak işte !!! Ah şu erkek milleti!!!! Senelerdir bizleri tatlı dillleri ile kandırdılar İşte Erkeğin 7sinde neyse 77sindede aynı olacağına bir kanıt Genç adam yaşlı karıkocanın evlerine davetli olur 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken Çiçeğim, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ramazan ayı ile ilgili hikaye Ramazan ayı ile ilgili yazı Ramazan ayı ile ilgili hikayeler Ramazan ve oruc hikayeleri, COBAN VE AĞAC Yaşlı coban surusunu otlatmak icin yaylaya cıktığında tepeye yakın bir elma ağacının altında dinlenir ve eğer mevsimiyse, onunla konuşarak: Hadi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sedef Ciceği imagessevgidostlukveumuthikayeleri5b06b1952a542 Mahkeme salonunda, seksenlerindeki yaşlı ciftin durumu icler acısıydı Adam inatcı bakışlarla suskun, Nine'nin ağlamaktan iyice cukurlaşmış gozleri ve keskin cizgileriyle bıkkın bakışları suzuyordu etrafınıVe Hakimin tokmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt