Şiir gibi nickler imzalar şiirli nickler şiirsel nickler vazgeçme nickleri Eğer nickinizde yada imzalarınızda şiir gibi duygusal yazılara yer tahsis etmek istiyorsanız bu kısa şiirler sözler bütün sizlik ister nick olarak kullan ister imza sadece sana kalmışsiirgibinicklerimzalar5c5831c78882agifalt :tik: :tik: :tik: Direnmek zormuş meğer Sonu belirli oyunlara Reddetmeye gücün yoksa eğer oysa ki özgürlüğü seçmek Başka vücudlar hoşuna gitmek Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda Bir yağmur fazla uzaklardan Çağırıyor Gelirsen severim Diyor Her maske bir şey söyler Nefretler sevgiler Bırak artık sevmiyorsan eğer yüregimin yarısı hep seninle kaderimin bundan sonrası ellerinde ne cok istiyorum yanına yaşlanmayı ve yıllardan beri ömrüm oldukca nefesini hissetmeyi Bütün sözler seninsesessizlik benim İçimde açan bu siyah şey senin Yüzümden derimden kalbimden damlayan yerlere saçılan bu renkler senin Elinden miktar defalarca götürür senikapılar kapatır bırakır beni Geridederindegecenin içinde seni izleyen o gölge daima benim Uzaklar seninse bütün yollar benimdirgördüğüm yüzünse hoşlanmak bana emirdir Sana uzanan yalnızca ellermdir hissetmelisin Kalbim en sağlam en yıkılmaz kalemdir Yıldızlar seninsekaranlık benimdir Sözlerim en dokunulmaz mabedimdirgitmemelisin Hoşçakal demeKal Uzaklar seninse tüm yollar benimdirgördüğüm yüzünse sevmektir emir Sana uzanan yalnızca ellerimdirhissetmelisin Kalbim en sağlam en yıkılmaz kalemdir Yıldızlar seninsekaranlık benimdir Sakın vazgeçme sakın vazgeçme gitmemelisin Hoşçakal demeKal birazcık önce gözlerimden düştün seni ıslattığım için üzgünüm yanaklarımda kurumanı istemezdim dudaklarıma almışken ıslaklığını sengözlerimve katre bilirsin! … ölümü alt etmektir…şiir sakın yas! … güneş üşür… Hatırlamıyorum güneşin öğlen ancak halini Yıldızlar ve ay ne süre arkadaşım oldu? Fotoğraflarda kalmasın yüzümüz Ben seni sevdim İkimizi yanyana sevdim Ben gerçekten sadece seni sevdim Şarkılar seni söylüyor hala Hala tüm sokaklarda sen varsın sözde Terk etmeden bu diyarları ve küsmedenlara unuttur kendini bana Git Anadan Doğma sana gelsem giyinebilir misin beni? Isıtabilir misin üşüyen hayallerimi? Ardımda yangın bir büyük kasaba var yıkıntıların üstünde hala dumanların tüttüğü “ Bağlılık mıydı zamana yenilen Yahut Vakit mıydı ihanete buyur gel diyen yaşıyor muyum ölüyor muyum agnostik bitik elde etmek tek yaşam belirtisi müsade kalır izini rüzgar alır Güneş batar Yol kıvranır Ben bu gece kendimide öldürdüm Geçmişide ! İçimden geçenler içime düşenler içine işlesin Ve aklına kazınsın iki kelâm Sen ve son ' Sevdamı €n Çok Açıklama Yapmak İstediğim Suskunluğumsun ArtıkSustumAncak Anlatacak Ne Fazla Şey Wardı! Yok Bu Kez Bakmayacağım Gizli Ol Sarılmayacağım Da Lakin Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git Senin Değin Dayanıklı Olamayacağım Için Git Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.