şiir gibi nickler nispet nickleri nispet sözleri sözler sevgiliye sözler nisbet sözleri İster imzanın altına kullan istersen msn iletinde tümü birbirinden hoş ve anlamıl bu söz ve şiirler sizler için buyrun arkadaşlar Sen gitme, olur mu? Hele sebepsiz, hiç gitme Söylemekten korkmuyorum, bak Seni seviyorum Her gideni kalbimin bir köşesine koyayım dedim, beceremedim Biliyor musun, hiç endişelenmedim terkedilirken Bir kaç mutlu anı dışarıya ne varsa götürmüştür yanına her seferinde Derhal düşünüyorum da Sayamıyorum bile gidenleri Aklımda bir kaç isim ve gözümün önünde bir kaç flu yüz var 0na Suna de!l ßen $adec£ dalgaMa ßakarım g£rçekler acıDır gerçeĞ!m acıtırım! Hayatım Wé FarkLıLıqıM diqéRLéRi qißi séNiNdé caNıNı sıKaßiLirfasLa qöZé ßatanLarDaNım farKınDayImm Hєяhαηgi ßiяiηiη Sєηdєη Nєfяєt Edєbilmєsiηiη Tєk Sєbєbi Aslıηdα Sαdєcє Sєηiη Gibi Olmαk İstєmєsidiя ! нayaтın en acıмaѕız şarтlarında вιle yüzüмüzden вedava тeвeѕѕüмü eĸѕιĸ eтмedιĸ вιz ιnѕanları ιnѕan oldυğυ ιçιn ѕevdıĸ™ Kim, kimi kandırıyor bu alemde? Kumdan kalelerimiz her dalgada yıkılıyor ๑ॐнαуαтıм∂α qєяι ∂öηüşüм кυтυѕυ αçıℓмαzвєηιм тєq вιℓ∂ιqιм вιя кєяє∂є ѕιℓ∂ιqιм Kiмśe ĐéiŁiм, KiмśeyŁé ĐéiŁiм, kéηĐiм ĐéiŁiм, kéηĐiмiη hi¢ ĐéiŁiм, βurĐa déiŁiм, orĐa hi¢ oŁмi¢aм TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyorsunuzz Önceden yeni insanlarla tanışmayı severdim hemen kime baksam tanıdık geliyor Cümbür Cemaat benzer kişiliğe bürünmüş ‘‘‘ õł�м БїЯ ỳσќ σŁuѕ ď�ϊІ ŷ�ŋϊđěŊ шǻЯ θІuѕĐŔ Sén õł�мÜ hic düsünMéséndE õł�м sénİ héeR zaman düsünüyoR oLucaqK Darmadağan sabahLarın sahiLinde, Yıkılmış evler zelzele sonrası içimde bir çığLık! Kirpiksiz gözler uykuya varmazvarıLacak yerLer oLmaLı? Rehin bırakıLmış şah damarımdan kanım aksınki, Adım intihar kaLsın sende! Küçük BiЯ Kız Büyütmü$bütün Bén içimde Kaybettim $imdi Onu BiЯyerLeЯde Yok'yЯé ßir kaÇ DamLa qözya$ı aKar qözümDen fakat NapabiLirim ama ßenimde Ruhum KaYıp HayaTın İçiNde KaLbım kıRık paRam paRca ßır HaLde fakat KaranLıqın $Fazla ßudur MuTLu oLmaLıyıM beLkı De Vazqeçmiştin hani sen benden! Neden döndün derhal geri niçin! Bütün alışmışken sensizliğe! Döndün geri! Bu dünya sensiz durmuş! Dönmüyor benzeri *HayaTımdaki en büyük RisSk^i sana gözLEriMi kaçIrIr İken aLmışTım Saçma sapan dünyanızda devam edin çoğalmaya! En sıradan yalanları reel gibi sunmaya! Tutmayın kollarımdan girmem sizin dünyanıza! Çekmeyin kollarımdan başlarım dünyanıza! Ne varlığın varlık ne yokluğun yoksulluk benim için Sen hiç bende olmadın ama, varlığın bende varlık yokluğun bende yoksulluk olsun yoldan çıkan kurda yem olmuş arkadaş dediğin kalbini soymuş mutsuzsundur işte ozaman sevinç oyunu başlar böylece kaptırırsınki kendini, sahte bir gülümsemeye bile sahip olabilisin ! єη�єqтє єттм тüм нαуαℓℓєяιмι кαяαηℓıqα αу∂ηℓıqıη нαρѕσℓ∂υ кαяαℓııη∂α özqüя вıяαqкℓ∂ıqı уєя∂є ѕση çıяρıηşℓαяı яυнυмυη bundan böyle renkler yok Biqün uyandıqında hafızandan sLinmiş oLcaksam biLe Benimkinde kaL Sonsuza kadar bende, benimLe, beynime kazınmış haLinLe Mutsuz CareSiz YaLnız Her$eyDen uzaq CevreSine Sahte qüLücükLer Daqıtan Fiilen iÇi paRamparÇa qözLeri kanLı we Çöpe atıLmayı ßekLeyen ßir 0yuncaqım Benden eLektriK aLamayan erkeKLeri traFo direqine mi soKsam acaba ? benn bu dünyaya sığıntı gelmedim benimde yarınımda umut vardı Ya yol aLcan yada adam oLcan oqLummm!! ZaMaNlA YaRıŞıYoRuM SeN VaR MıSıN ßundan snra cümbür cemaat ßi adım uzaktan oLsun ßenden AşKIn OLdUğU yERde GURUR,gUruRUnnn OLduĞu YeRDe DE AŞKKKK olMAz kabuL et !! Bitti İşTE sevMedin Ve seVemeDin! Ne Çok SEVerMiŞim seNi NE FAZLA !!!! dOstun OlSUN DAIMA KEDER !!! Tek deRdm mutLu sonLaRı masaLLaRın y0kTan war etMeLi bazen neFeS elde etmek deqiLdiR ya$amaKk!! Hiç Hayallerinizden 0Aldınız Mı? Nokta Konmu$ ßitmi$ én qüzéL Hikayém Tam dünE alışıRkEn buqÜn oLdu $imdi sana qüLüp qeçiyorum!! MutLuЧum ordan anLadım!!! Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Bitmiş kanayacak BıraKın ! TutmaYın ve iTmeYinn ! Üstüme qeLmeyin ynLız bIraKn ! Lakin bekLeyinGitmeYn Ben hiç iYi deiLm Şişthhh dinç bir adamsın sen Eğilme düşlerime MeLeqLeR DuymuyoR Sesimi qaRanLıq ishDe ♂ + ♀ ♥ ßu Gençliğim Harßì Zarar Görmüş Nitekim SİLEMİOSAN , KARALA! Чοк οŁυρ gįτмєк іsτіояυм Kac Kere Attırdın Ancak kaLbimi ?Bir Defada Durdurasın !! SuS prenSeS kOnu$ma emri GeLene kadar kaLBinden! kuS prenSeS iÇindeki bütün kini en derinden! Tut prenSeS Sapı yokSada dü$sel diLinden! Yut prenSeS GünahLarı ßir $ey GeLmeS eLinden!! Denqeszce iLerLiyor herşey En kötüsüde bakıp qeçen zamanı izLemek Duygusuzca acıyLa… Peri masallarından çalıntı anlarla süslenmiş zamanın , içinden yazıyorum sana ÖyLé sıkı sarıLmı$Lar ancak KaLpLéri kırıLmı$ KırıkLar ruhLarına ßatmı$ Zoraki deqiLdin qitmeye Beni böyLe sersefiL etmeye Mecbur deqiLdin ayrıLıqa Yüreqimi parçaLamaya Mecburi deqiLdin Gec oLdu lakin anLadım Kimse sırası gelmişken götürmüyor sevgiLeri yanında YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın, İcimdeki cocuqun masaL saatine eşit geLdi aşk AnLadım dedim ya, Daha pozitif yormayın Nispet Yaparcasına Arkamdan Güldü Zaman aLma beni karşına , kan karşır göz yaşına yenik düştü bedenim gecmise yaLvarmaktan ! uyan ebedi rüyaLardan uyan,, çok qeç artık fazla qeç ve keder çöker qece sisLer üLkesine, ve vefat korkusu siner rüzqarın taşıdıqı düşLere, ve bir yaprak kururr sararırr soLarr kanarr kanatırr vee bir yaprak misaLi bedenim, o'na inanan yürekLerde öLür Bu qece uykumda qöreceqim farklı rüyaLar var AtacakLarı boL çamur batacaqım çok batak var αѕκ, уαℓиỉzℓığı уєимєиỉи єи вüуüκ ѕєvỉи¢ỉ∂ỉя Susmak ve konuşmamak Sessizliğimde yok olup Bilinmezliğimde ortadan kaybolmak istiyorum Renk renk maskeLerim var Hayat GardoLabımda Büyüdü O küçük kız! Eski éLbiséLérim oLmuyor bundan böyle üstümé mutluluk gömLékLérim sarıp sarmaLamıyor SévinçLérim késmiyor ayakLarımı yérdén (Bundan Böyle)Üzérindé adrés yazmayan bir méktubum bén HayaLLerimsé boyaLarı akmış maskéLér Aldırma çılgın gønlüm Dışarı Giden gitsin sen şarkılar søyle içinden boşver ! cebren tutamam, qidene yoL uygu !! Kendini prenses sanıyor! BreEh yüzyılın bakımsızı 'Dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri,yanarken yanakları üşürmüş elleri! 'qökdeLenLerden tüküRdüm dünYaYa!' Padişah'ın ŞAH'ı benim 1549284219 1549284219 siirgibinickler5c58338017c7fsiirgibinickler5c58338017c7f http:www************imagessmiliesajangif 'bırak aksın süre bırak coşsun saatLer 'gösLerİn haLa bnm mi? brinq me To Life! 'Kurduğum sadece hayaLmiş affeT önemli oLan seNdinunuTurUm demişTim ya sözümü tutamadım 'bir peRi özqürdür onu tutamassın bende peri olmaq isterdm yaşam beni özel ve saf kıLsın 'bednm sağLam buLunmuş yüreğim paramparÇa! 'baNa kmse seN qiBi bakmadı !! Hayatım sana banal geLmesin!! ßen kendime yeterim Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha öğrenemedim ( BenimLee oLamadınn onunLasınn xfUid21549284219 1549284219 siirgibinickler5c58338042505siirgibinickler5c58338042505 http:www************imagessmilies58gif Sana derdimi açıklama yapmak istedim, sen kendini dinLedin HakLıydın, fazla anLamLıydın arKana biLe bakma, yüreğim saNa, gözLerin düşLerime emanet ağLamaLar teselli etseyDi, denizLer armağan ederDim sana beni affetmen için soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayat umuT değil senDen başka beNi affedeceğiNi biLsem biLe, ben kenDimi nasıL affederim biLmiyorum yüzüMe bir kere daHa bakmaN içiN, sensiz yaşLanmaya razıyım aFFeT çağırmak içiN geç, terketmek için erKen Şaşkınlık Içinde düşünceLerim unuT çağrıda bulunmak Basit oLandı, Unutmak Zorlama Çok ŞIDDET! AYRILMAK Basit, Unutmak zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın benzeri, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak! Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama! ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk Güneş doğmuş, güneş dolu Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken günlerin ne anlamı var ? Ayrılığımızın sabahında seni düşünüyorum, acaba affeder misin, günahkar sevgilini? Özlüyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini özlüyorum! Sen geceyi bana bela ettinBense sana olan herşeye lanet ettim BeNNnNN BideneiMmm Haberinis YoOkKk xd akLım aLmıyor senden geriSini Bir sen varSın birDe sevdan En fazla beni severmiş o, Beni aramış, gözleri bu vesileyle! Ben acı satın alırım, Göğsümde bak onca bere var Ben acı satın alırım, Yitirilmiş umutlardan Yazık fazla yazık sensizim, Yine kör düğüm oldum tekrar kahretsin ! KaßuL eT soNu YokTu ßir gün ayrıLacakTık Ödümü patlattın 80 yıla değin ölürsem sebebi sensin seniN bana baktığın kadar hiçbir şey canımı acıtmadı inaN! !biR acayip aşıK! eN gittiN herşeY yarım kaLdı SenSiz ne tadım kaLdı, ne tuzum