Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şiir şarkıları

Şiir şarkıları
0
217

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Şiir şarkıları
Şiir turunde şarkılar

Aşk Şarkısı

Bu şarkı başka şarkı
Bu şarkı huzunle bitmeyen şarkı
Bu şarkı başka şarkı
Bu şarkı sevgiyi anlatan şarkı

Huzunlu Bir Şarkı

kader seni seviyorum
bir huzunlu şarkı cal
eflatun gecelerde gel
alemde kaybol, bende kal

bir huzunlu şarkı cal
gitme zamanı yaklaşıyor
sonsuz gemi demir al
guneş dağları aşıyor
bir huzunlu şarkı cal
sevgiliye gitsin benden
bir huzunlu şarkı cal
umutlar uzaklaşıyor

kader seni seviyorum
hayat bir hikaye,
sevdalar bir masal,
her cumlenin sonu olum
sen karşı konulmaz kral
işte boynum
biliyorum! vuracaksın
yine tum gizeminle
bilmezliğe kacacaksın

bir huzunlu şarkı cal
gecelerim eflatun
bir huzunlu şarkı cal
yuzunu bilmiyorum
bir huzunlu şarkı cal
sevgiliye gitsin benden
bir huzunlu şarkı cal
geceleri seviyorum

Similar threads

Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
İsmail YK sanane şarkı sözü ismail yk sanane şarkı sözü, şiiri, şiir, 2011, şarkıları, sözleri burada arkadaşlar Her şarkısı hit olan, her albümü tutulan, yakışıklı şarkıcı İsmail YK'nın 2011 albümünde yer alan Sananeadlı şarkısının sözlerini bu makalemizde sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Aşk Şarkıları Hangileridir En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir Yalın:Günaydın Emre Altuğ:Gözün Kültürlü Yar Sezen aksugeri dön Ferda Anıl YarkınArdına Kadar Berkant:Samanyolu Gülay cesaretin varmı aşka Ayten Alpman Sen Varsin Haluk levent anlasana , ela gözlüm Erol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Sevgiliye Yazılacak En Guzel Şiirler 2019 Sevdiğiniz kişiye gonderebileceğiniz en guzel şiirler Canan Saclarına sinmiş gurbet kokusu Yureğinde yatar aşkın tutkusu Dudaklarından bir sevda turkusu , Ninniler misali dokersin canan Cheimeranın ateşi yanıyor avuclarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Odediğim Bedel Sensizlik Yalnızlık,Aşksızlık şiiri, yalnızlık ile ilgili şiir aşksızlıkla ilgili şiir sensizlik şiirleri Gun yine yokluğunu giydi uzerine… Her zaman olduğu gibi bugunde sensizim Sensizliğin o soğuk duvarı ile karşı karşıyayım Sonbahar mevsiminde olalım veya yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt