Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ŞİİR

ŞİİR
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ŞİİR Hz Enes (ra) anlatıyor: Medine dıştan çölde yaşamış birisi Hz Peygamber'e (sav) geldi ve:​Ey Allah'ın Resûlü! Kıyamet ne zaman kopacaktır?diye sordu Efendimiz (sav):​ Hay eyvah sana, sen kıyamet için ne hazırladın?diye sordu Adam:​ Öyle fazla bir ibadet ve taatim yoktur, ama ben Allah ve Resûlünü seviyorumdiye yanıt verdi O zaman Efendimiz (sav):​ Sen sevdiklerinle beraber olacaksınbuyurdu Oradakiler:​ Biz de onun gibiyiz, bize de aynı müjde var mı?diye sordular Efendimiz (sav):​ Evetbuyurdu​ O gün bu müjdeye böylece fazla sevindik ama, daha önce böyle hiç sevinmemiştik (1)​ Biz, elimizde süre varken o günde geçerli olan bir anapara biriktirmeye bakalım Yüce Rabbimiz:​ O gün mülk ve evlatlar sahibine fayda vermez Avantaj verecek tek şey kalbi selimdir(2) buyuruyor​ Kalbi selim, Ulu Rabbini tanımış, O'nunla rahatlık bulmuş kalptir​ affet beni allahım Senin affın elbet çoktur Affet beni yüce Rabbim Yalvarmaya yüzüm yoktur Affet beni ulu Rabbim​ Isyan ettim pek fazla zaman Perişanım halim yaman Diliyorum senden aman Affet beni yüce Rabbim​ Hesap soran Kahhâr sensin Ayıp örten Settâr sensin Fazla affeden Gaffâr sensin Affet beni yüce Rabbim​ Yargı borcum fazla, ödemedim Hakiki kulluk edemedim Emrin üzre gidemedim Affet beni yüce Rabbim​ Parçalandı yandı sine Ağlasam da yüz bin sene Ümit kesmem senden tekrar Affet beni ulu Rabbim​  

858,505Konular
982,706Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt